za. feb 4th, 2023
Leestijd: 2 minuten

Rubrik, de Zero Trust Data Security Company™, stelt Sander Kerkhoffs aan als Vice President Noord- & Centraal-Europa.

In deze rol is hij verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van Rubrik’s organisatie door het bouwen van sterke klantrelaties en organisaties weerbaar te maken tegen de gevolgen van ransomware-aanvallen. De regio beslaat Noord- (Benelux en Scandinavië) en Centraal-Europa (DACH-regio).

Voorafgaand aan zijn rol bij Rubrik was Kerkhoffs werkzaam in verschillende Sales Leadership rollen bij IT-bedrijven zoals StepStone, Colt (City of London Telecom Group), RSA (Dell Technologies) en Splunk. Kerkhoffs’ interesse in cybersecurity werd tien jaar geleden gewekt in de tijd dat security met name gericht was op netwerksecurity en DDos-aanvallen. Zijn interesse en ervaring in cybersecurity heeft er in de loop der jaren voor gezorgd dat Kerkhoffs bij meerdere organisaties in een expertrol betrokken is op het gebied van security en ransomware. Zo geeft hij als vrijwilliger voorlichting aan ouders over wat cybercriminaliteit betekent voor de jeugd en hoe ouders hierover in gesprek kunnen gaan met hun kinderen. Zo wil Kerkhoffs bijdragen aan het veiliger maken van onze samenleving.

“Organisaties weten tegenwoordig dat weerbaarheid en de veiligheid van hun data hoog in het vaandel moet staan ”, zegt Kerkhoffs. “Ransomware heeft de afgelopen jaren een aantoonbare vlucht genomen en wordt met de dag geavanceerder. Ik kan niet wachten om vanuit deze rol bij Rubrik een bijdrage te leveren aan de digitale weerbaarheid van organisaties, zodat elke organisatie adequaat kan  reageren op externe factoren en hun meest waardevolle goed – data – veilig kunnen stellen. Door snel en passend te handelen, wordt downtime – en de kosten die daarbij komen kijken – tot een minimum beperkt en kan kritieke infrastructuur door blijven draaien.”

“We zijn verheugd dat we Sander mogen verwelkomen bij Rubrik. Hij brengt een schat aan ervaring, vaardigheden en een netwerk die we graag toevoegen aan ons team. Zowel op het gebied van leiderschap, als op het gebied van cybersecurity, weerbaarheid, tech en IT-infrastructuur zal zijn kennis ons team en onze klanten naar een hoger niveau tillen”, zegt Martin Brown, General Vice President EMEA & APAC bij Rubrik. “We ervaren al veel succes in de regio en blijven ons product- en dienstenaanbod uitbreiden om aan de behoeften van klanten en partners te voldoen. Sander zal hier een belangrijke bijdrage aan leveren.”

Door Redactie