za. feb 24th, 2024

ONLINE MEDIA EXPOSURE

Resellersbusiness.nl is het vooruitstrevende ONLINE platform voor het ICT & Telecomkanaal dat bestaat uit het online platform en een reeks aan ondersteunende activiteiten.

In de afgelopen 7 jaar hebben we ruim 10.000 nieuwsberichten op ons platform geplaatst. Wij staan in direct contact met toonaangevende specialisten in markt die net als wij geloven in groei door vernieuwing en innovatie. Samen met hen voorzien wij u van kennis om uw netwerk en business te vergroten. Als PR/Media-bureau kunt u content delen met de lezers van dit Platform: De ICT en Telecom Resellers.

Kies daarom voor een online media exposure pakket op Resellersbusiness.nl en communiceer met het groeiende netwerk innoverende specialisten!

Als media-pr bureau kunt u voor klanten een content pakket afnemen, waarbij u verzekerd bent dat dit op deze site wordt gepubliceerd en gedeeld via onze social media kanalen. We bieden onderstaande mogelijkheden aan:

 

1. ONLINE EXPOSURE PLATINA

U kunt maximaal 60 persberichten publiceren voor een all-in jaartarief van € 1900,- ex BTW

(voor onbeperkt aantal klanten, 1 jaar geldig)

2. ONLINE EXPOSURE GOUD

U kunt maximaal 40 persberichten publiceren voor een all-in jaartarief van € 1600,- ex BTW

(voor onbeperkt aantal klanten, 1 jaar geldig)

3. ONLINE EXPOSURE ZILVER

U kunt maximaal 20 persberichten publiceren voor een all-in jaartarief van € 900,- ex BTW

(voor onbeperkt aantal klanten, 1 jaar geldig)

4. ONLINE EXPOSURE BRONS

U kunt maximaal 10 persberichten publiceren voor een all-in jaartarief van € 500,- ex BTW

(voor onbeperkt aantal klanten, 1 jaar geldig)

Plaatsingen van een evenement en/of partnerprogramma worden als twee persberichten verrekend. Artikelen/Blogs op aanvraag.

HOE WERKT HET:

Als Pr- bureau mailt u het persbericht voorzien van beeld naar redactie@resellersbusiness.nl met vermelding dat u het bericht wilt laten plaatsen vanuit een bovenstaand pakket. De redactie zorgt ervoor dat uw *persbericht deze dezelfde dag wordt gepubliceerd en gedeeld via onze sociaal mediakanalen. . U heeft er dus verder geen werk aan en bent verzekerd van het plaatsen van het persbericht/artikel voor uw klant.