ma. okt 3rd, 2022
Leestijd: < 1 minuut

Proofpoint, een toonaangevend cybersecurity- en compliance-bedrijf, heeft Robbert Bouman aangesteld als Country Manager voor de Benelux.

Robbert heeft meer dan 25 jaar ervaring in de technologiesector, waaronder functies bij wereldwijde IT-leveranciers, adviesbureaus, financiële organisaties en start-ups. In zijn nieuwe rol is Robbert verantwoordelijk voor de groei en strategie van Proofpoint in een belangrijk gebied voor het bedrijf. Daarnaast heeft hij de taak om Proofpoint verder te positioneren als een leider in cybersecurity-oplossingen die helpen om kritieke data van organisaties te verdedigen en hun mensen te beschermen.

“Proofpoint is de vertrouwde cybersecurity-partner van ‘s werelds meest gerespecteerde bedrijven en we hebben een uitgelezen kans om verdere groei te realiseren in de Benelux”, zegt Robbert Bouman. “Organisaties hebben cybersecurity-oplossingen nodig die gelijke tred houden met het zich steeds verder ontwikkelende bedreigingslandschap. Proofpoint voorziet in deze behoefte dankzij zijn streven naar voortdurende innovatie en ik kijk ernaar uit om organisaties in de regio te helpen hun weerbaarheid te verhogen met onze bekroonde mensgerichte oplossingen.”

Robbert, woonachtig in Nederland, heeft eerder leidinggevende functies bekleed bij onder andere Hewlett Packard en JAN(C) Accountants.

Mark-Peter Mansveld, Vice President, Noord-Europa, Midden-Oosten & Israël bij Proofpoint zegt hierover: “Nu we blijven groeien in de regio, zijn we verheugd met de komst van Robbert als nieuwe leider. Robberts brede technologische ervaring en leiderschap brengt nieuwe competenties naar het team. Hiermee zal hij van onschatbare waarde zijn voor onze visie van mensgerichte cybersecurity en om te voldoen aan de enorme marktvraag naar bescherming van wereldklasse tegen gerichte cyberdreigingen.”

 

Door Redactie