vr. jun 21st, 2024
Leestijd: 2 minuten

Kees van Bemmel, Martijn Jansen en Paul Alderden kopen zich in en zijn nu mede-eigenaar

Fivespark, Full Service Provider rondom digitale werkplekken, maakt vandaag het nieuwe directieteam bekend. De IT-dienstverlener die voorheen bekend stond als BTC, biedt een totaaloplossing voor managed services, software development, connectiviteit, hardware en adoptie. Het directieteam bestaat nu uit Ray Kemp (CEO) en drie nieuwe namen, te weten Kees van Bemmel (CTO & Operations), Martijn Jansen (CCO) en Paul Alderden (CFO).

Fivespark is ervan overtuigd dat bedrijven het snelst groeien als mensen veilig en vrijuit kunnen werken. Met een totaaloplossing binnen vijf pijlers zet Fivespark zich als Full Service Provider (FSP) in de markt. Naast specialist in connectiviteit en hardware is Fivespark niet alleen Managed Service Provider (MSP) maar biedt daar bovenop ook software development en adoptie. Met FSP biedt de organisatie alles rondom een eenvoudig, veilig en snel in te richten digitale werkplek. Sinds april 2019 bestaat het directieteam uit Ray Kemp (CEO) en Frank Meerts (interim CFO). Frank verlaat het managementteam, en er komen drie nieuwe posities bij. Alle drie zijn al langer onderdeel van Fivespark.

Kees van Bemmel

Kees was al Chief Technology Officer (CTO) bij Fivespark sinds januari 2021 en is nu verantwoordelijk voor IT en Operations. Hiervoor was hij CTO bij Trade Cover Exchange (kredietverzerzekeringen) en Incentro. Daardoor heeft hij de afgelopen 20 jaar organisaties geholpen met het gebruiken van technologie in hun werkomgeving en processen. “Ik ben altijd op zoek naar nieuwe technologie en stappen die ik kan zetten. Daar ligt ook mijn ambitie: datzelfde doen voor Fivespark en haar klanten om samenwerken eenvoudiger en vooral leuker te maken.”

Martijn Jansen

Martijn is Commercieel Directeur (CCO) bij het bedrijf sinds juni 2022. Hij is een ervaren sales executive met uitgebreid netwerk & IT expertise. “Ik ben graag de verbindende factor tussen mensen, organisatie, klanten en business partners. Daardoor draagt iedereen bij vanuit zijn expertise en worden doelen behaald.”

Paul Alderden

Vanaf 1 januari is Paul de Chief Financial Officer (CFO) bij Fivespark. Hiervoor was Paul Finance Director & Head of Purchase and Logistics bij het bedrijf sinds juni 2019. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van tactisch beleid op het gebied van finance, inkoop en logistiek. Zo heeft hij gezorgd voor de Insourcing van de financiële reporting functie en juist deels outsourcen van het logistieke proces en samen Kees van Bemmel voortrekker geweest om AFAS te implementeren. “Ik werk vanuit structuur en zorg ervoor dat de organisatie de juiste en volledige informatie ontvangt om te sturen op de gestelde doelen.”

Full Service vereenvoudigd

Fivespark werkt veel samen met mkb bedrijven en onderwijsinstellingen en regelt alles wat er nodig is om organisaties en medewerkers eenvoudig, veilig en snel te laten samenwerken. Fivespark werkt aan het management van netwerken, applicaties en beveiliging en vooral vanuit een integrale aanpak van complexe IT-vraagstukken. “Onze oplossingen moeten faciliteren, niet frustreren. We denken proactief mee en garanderen de beste oplossingen voor nu en in de toekomst. We zijn IT sparringpartner, dienstverlener én onafhankelijk strategisch partner”, aldus Ray. “Door de uitbreiding van het directieteam kunnen we hier weer een slag in slaan. Een nieuwe fase waarin we samen met onze medewerkers nog meer klanten met complexe IT-vraagstukken kunnen helpen.”

 

Door Redactie