wo. mrt 29th, 2023
Leestijd: < 1 minuut

Ervaren business development en sales manager gaat leiding geven aan bedrijfsgroei in EMEA

Dynatrace heeft Rob van Lubek aangesteld als nieuwe Vice President Sales voor EMEA. Van Lubek gaat de verkoopteams van Dynatrace in EMEA leiden, inspelen op nieuwe kansen, strategieën implementeren voor groeiende key accounts en de hoge klanttevredenheid handhaven.

Van Lubek werkt al ruim  20 jaar in de IT-markt en is gespecialiseerd in enterprise platformsoftware. Voor Dynatrace was hij Senior Vice President EMEA bij het low-code applicatie-ontwikkelingsbedrijf Mendix en bekleedde hij Vice President-functies bij de leverancier van data- en informatiemanagement Commvault.

De behoefte aan de intelligente automatische observatiemogelijkheden van Dynatrace is nog nooit zo groot geweest”, vertelt van Lubek. “In een wereld die steeds turbulenter wordt, staan organisaties onder grote druk om de digitale flexibiliteit te verbeteren en naadloze klant- en gebruikerservaringen te bieden. Dynatrace geeft organisaties de exacte antwoorden die ze nodig hebben om succesvol te zijn, door de complexiteit van de cloud te vereenvoudigen en hun digitale transformatie te helpen versnellen. Er kan geen spannender moment zijn om bij Dynatrace te gaan werken, aangezien organisaties in geheel EMEA het platform kiezen om hun transformatiedoelen te realiseren.”

Over Dynatrace
Dynatrace levert software intelligence voor het vereenvoudigen van de zakelijke cloudcomplexiteit en het versnellen van digitale transformatie. Het AI-gebaseerde platform van Dynatrace levert volledig geautomatiseerd antwoorden en data op over de beschikbaarheid en performance van applicaties, de onderliggende infrastructuur en de gebruikersexperience. Daarom vertrouwen toonaangevende bedrijven op Dynatrace voor het moderniseren en automatiseren van hun cloudoperaties, sneller softwareversies introduceren en het optimaliseren van digitale experiences. Meer informatie over Dynatrace is te vinden op dynatrace.com op de blog van het bedrijf en via Twitter @dynatrace

Door Redactie