di. nov 28th, 2023
Leestijd: 2 minuten

Zoom Phone-certificering voor Poly Edge E-serie zakelijke telefoons transformeert de digitale ervaring van werknemers bij terugkeer naar hot desks en flexibele werkruimtes

Poly heeft de relatie met Zoom Video Communications, Inc. versterkt om hybride werkplekken te verbeteren voor bedrijven die hot desks en flexibele werkruimtes voor hun werknemers ook digitaal willen transformeren. De onlangs gelanceerde Edge E-serie zakelijke telefoons van Poly bieden nu de vertrouwde, intuïtieve Zoom-ervaring voor een naadloze connectie tijdens hybride vergaderingen en gesprekken. Of deze nu thuis of op kantoor zelf plaatsvinden.

De nieuwe Edge E-serie digitale bureautelefoons zijn voorzien van Poly’s kenmerkende professionele audiokwaliteit die wordt gegarandeerd door de Zoom Phone-certificering. Kristalheldere gesprekken worden bewaakt door Poly’s Acoustic Fence en NoiseBlockAI technologieën die afleidende achtergrondgeluiden elimineren, zoals collega’s of gezinsleden die op de achtergrond een gesprek voeren. “We zijn verheugd om de Edge E-serie slimme bureautelefoons van Poly toe te voegen aan ons groeiende portfolio van Zoom-gecertificeerde apparaten”, zegt Helen Hawthorn, Head of Solutions Engineering, EMEA bij Zoom. “We zijn constant op zoek naar opportuniteiten om een verschil te kunnen maken in de hybride werkervaring van onze klanten bij het gebruik van Zoom, zowel in kantoorgebouwen als op thuiskantoren. Met de Zoom Phone-certificering kunnen bedrijven Poly smart devices eenvoudig inzetten, beheren en gebruiken voor maximale resultaten rondom productiviteit.”

“De relatie tussen Poly en Zoom blijft sterker worden door onze gezamenlijke focus op het leveren van betere hybride werkervaringen, of klanten zich nu in de kantoorgebouwen of thuiskantoren bevinden. De connectiviteit met andere hybride collega’s werd enigszins verstoord na de pandemie toen mensen begonnen terug te keren naar nieuw ontworpen hot desks en flexibele werkruimtes”, zegt Ahmed Sousa, Senior Director Systems Engineer bij Poly. “Met Poly’s nieuwe Edge E-serie gecertificeerd voor Zoom Phone, zijn beide bedrijven klaar om klanten te ondersteunen met hun digitale transformatie en kantoorherinrichtingsprojecten, en kunnen ze vol vertrouwen meer toegankelijke hot desks en flexibele werkplekken inzetten voor samenwerking.”

De Poly Edge E-serie is uitgerust met Bluetooth, waarmee gebruikers hun professionele headsets kunnen koppelen en zich vrij door hun huis of kantoor kunnen bewegen. Door smartphones te koppelen kunnen gebruikers inkomende gesprekken beantwoorden van ondersteunde Edge E bureautelefoons en genieten van de geavanceerde ruisblokkerende functies van de telefoon. Eenvoudige probleemoplossing en toegang tot support zorgen ervoor dat de huidige hybride werknemers problemen niet in hun eentje hoeven op te lossen. Poly is aanwezig op UC Expo 2022, bij stand T56, waar de gecombineerde kracht van Poly en Zoom te zien is en klanten zich kunnen onderdompelen in een hands-on ervaring van Poly’s nieuwste unified communications oplossingen

Door Redactie