vr. jun 21st, 2024
Leestijd: 2 minuten

WatchGuard Technologies heeft met zijn oplossingen AuthPoint, Endpoint Security en Network Security negen TrustRadius Top Rated Awards voor 2024 in de wacht gesleept. Elk product won awards in meerdere categorieën. De negen TrustRadius Top Rated Awards bevestigen WatchGuards positie op het gebied van klanttevredenheid in de cybersecurity-sector.

De Network Security-oplossingen wonnen prijzen binnen de categorieën Firewall en Netwerkbeveiliging. Endpoint Security van WatchGuard werd bekroond in de categorieën Endpoint Security, Antivirus en Extended Detection and Response. Ten slotte behaalde AuthPoint overwinningen in de categorieën Authenticatie, Identiteitsbeheer, Wachtwoordbeheersystemen en Single Sign-On.

De TrustRadius-community waardeerde elk WatchGuard-product met constant hoge scores in de betreffende softwarecategorie. WatchGuard Network Security behaalde een trScore van 8,9 uit 10 op basis van bijna 800 beoordelingen, terwijl WatchGuard Endpoint Security een score van 8,8 uit 10 behaalde op basis van bijna 200 beoordelingen. WatchGuard AuthPoint scoorde zelfs een 9 uit 10 op basis van meer dan 370 geverifieerde klantbeoordelingen.

Gouden standaard

Sinds 2016 zijn de TrustRadius Top Rated Awards uitgegroeid tot de gouden standaard in de B2B-sector voor onafhankelijke erkenning van uitstekende technologische producten. De awards baseren zich volledig op feedback van klanten en worden dus nooit beïnvloed door de mening van analisten of het feit of een bedrijf klant is bij TrustRadius.

Complete bescherming

“In een wereld waar cyberdreigingen steeds complexer worden, biedt ons Unified Security Platform de complete bescherming die organisaties nodig hebben. Deze gebruiksvriendelijke oplossing combineert krachtige beveiligingsservices in één centrale interface, wat het beheer vereenvoudigt”, zegt Michelle Welch, CMO en SVP of Business Strategy bij WatchGuard Technologies. “De TrustRadius Top Rated Awards bevestigen dat onze oplossingen hoog gewaardeerd worden door eindgebruikers. We zetten onze partners en klanten altijd voorop. Deze positieve feedback van onze gebruikersgemeenschap is dan ook enorm waardevol.”

“De onderscheidingen voor WatchGuard benadrukken hun uitzonderlijke prestaties en klanttevredenheid. Ze vertegenwoordigen de toewijding van WatchGuard aan het leveren van uitgebreide, betrouwbare cybersecurity-oplossingen”, aldus Allyson Havener, SVP van Marketing & Community bij TrustRadius. “We feliciteren WatchGuard met deze welverdiende erkenning en prijzen hun aanhoudende toewijding aan uitmuntendheid in het beveiligen van organisaties wereldwijd.”

Door Redactie