za. feb 24th, 2024
Leestijd: < 1 minuut

Nederlands telecombedrijf verplaatst finance-, HR- en supply chain-processen naar de cloud

Telecombedrijf VodafoneZiggo verhuist een aantal bedrijfssystemen voor finance, HR en supply chain naar Oracle Fusion Cloud Applications Suite. De implementatie wordt begeleid door Accenture en Profource, leden van het Oracle PartnerNetwork (OPN).

Met ruim zeven miljoen klanten is VodafoneZiggo een van de grootste aanbieders van vaste, mobiele en geïntegreerde communicatie- en entertainmentdiensten in Nederland. Het telecombedrijf vervangt enkele on-premise bedrijfssystemen door Oracle Fusion Applications. Daarmee verbindt en standaardiseert het bedrijf belangrijke bedrijfsprocessen op één enkel dataplatform.

“Digitalisering en connectiviteit veranderen onze manier van werken en leven. Als bedrijf moeten we meebewegen om onze klanten in deze nieuwe wereld te ondersteunen”, zegt Eben Albertyn, CTO bij VodafoneZiggo. “Met deze stap consolideren en vereenvoudigen we onze bedrijfssystemen, zodat we nog wendbaarder en flexibeler kunnen opereren.”

Cormac Watters, EVP Applications EMEA bij Oracle: “Met Oracle Fusion Applications heeft VodafoneZiggo een geïntegreerd platform om de operationele efficiëntie te verbeteren, continue innovatie aan te boren en het bedrijf te ondersteunen bij het behalen van nieuwe doelen. We zijn verheugd om hen hierbij te ondersteunen.”

Oracle Fusion Applications en Oracle Cloud Infrastructure (OCI)

Oracle Fusion Applications is een geïntegreerde suite van applicaties, waarmee bedrijven snel kunnen inspelen op veranderende behoeften en marktomstandigheden. De suite bestaat onder andere uit Oracle Fusion Cloud Enterprise Resource Planning (ERP), Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM) en Oracle Fusion Cloud Supply Chain & Manufacturing (SCM).

Oracle Integration Cloud en Autonomous Database op Oracle Cloud Infrastructure (OCI) verbinden de applicatiesuite en gegevensbronnen om end-to-end-processen te automatiseren en het beheer te centraliseren. Het brede scala aan integraties, met vooraf gebouwde adapters en low-code, maakt migratie naar de cloud eenvoudiger voor bedrijven

Door Redactie