vr. jun 21st, 2024
Leestijd: 2 minuten

Gebruikers van de Vertiv™ XR-app kunnen apparatuur van Vertiv voor aanschaf en installatie op de gewenste locatie weergeven en verkennen.

Vertiv (NYSE: VRT), een wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, introduceert vandaag de Vertiv™ XR-app. Dat is de eerste tool die exploitanten van datacenters, IT-beheerders en channel partners in staat stelt om de producten van Vertiv te visualiseren op hun beoogde plek op iedere locatie. Deze virtuele weergave biedt besluitvormers een handig instrument voor het indelen van de ruimte. De app geeft beter inzicht in hoe de infrastructuur de IT-omgeving zal ondersteunen en de fysieke voetafdruk zal beïnvloeden. De app is verkrijgbaar via de Apple App Store en Google Play.

Optimale gebruikerservaring

De Vertiv XR-app is het resultaat van het streven van Vertiv om digitale oplossingen te ontwikkelen die voor een optimale gebruikservaring zorgen en klanten en partners toegang te bieden tot een uitgebreid aanbod van hulpmiddelen. De in eigen beheer ontwikkelde Vertiv XR-app is de eerste tool die technologie die normaliter voor renovatieprojecten voor woningen wordt gebruikt in een datacenteromgeving inzet. De app werd uitgeroepen tot “Best Digital Transformation Product or Service – Enterprise” tijdens de uitreiking van de Technology Product Awards voor 2022 door Computing. IT Channel waardeerde de oplossing met vijf sterren en noemde die “de best geteste augmented reality-app van 2022”.

“Met de Vertiv XR-app slaan we een brug tussen fysieke en digitale interactie”, zegt Cristian Scarpa, vice president Information Technology bij Vertiv. “Onze klanten en partners kunnen met de app beter gefundeerde inkoopbeslissingen nemen, aanbevelingen raadplegen, zien hoe nieuwe producten binnen hun bestaande omgeving passen en daar nadere informatie over opvragen. Dit alles is binnen handbereik.”

Realistische en interactieve weergave

De Vertiv XR-app begeleidt gebruikers door de selectie en plaatsing van producten. Het gebruik van augmented reality draagt bij aan een realistische en interactieve weergave van producten binnen de door de gebruiker gekozen omgeving, of het nu gaat om een datacenter, kantoor, ontvangsthal of woonkamer. Gebruikers kunnen op elk gewenst moment en waar ze maar willen diverse oplossingen van Vertiv weergeven en verkennen. Na de aanschaf en installatie daarvan kunnen ze de app blijven gebruiken om aanvullende oplossingen te bekijken en hun ervaringen met Vertiv eenvoudig te delen op social media.

“Dit type technologie wordt al voor diverse consumententoepassingen gebruikt. Huiseigenaren kunnen met dit soort apps nagaan hoe nieuwe kasten er in hun keuken uit komen te zien of wat het effect is van nieuwe gevelbekleding. Maar we hebben dit soort toepassingen nog niet eerder in het datacenter gezien”, zegt Martin Coulthard, global vice president Demand Generation Marketing bij Vertiv. “We bieden mensen de gelegenheid om de apparatuur van Vertiv voor aanschaf te visualiseren, zodat ze met vertrouwen een aankoopbeslissing kunnen nemen.”

Vertiv is bezig met grootschalige plannen voor de ontwikkeling van digitale oplossingen, waarmee ze klanten en partners effectiever kan bedienen en die zij op hun eigen voorwaarden kunnen gebruiken. Deze oplossingen helpen gebruikers aan optimale online interacties met Vertiv en maken het voor hen eenvoudiger om de oplossingen te vinden die zij nodig hebben wanneer zij Vertiv.com bezoeken of de Vertiv XR-app gebruiken. Vertiv wil op die manier bijdragen aan relevantere en productievere relaties met haar klanten en partners.

Ga voor meer informatie of het downloaden van de Vertiv XR-app naar Vertiv.com.

 

 

Door Redactie