vr. sep 29th, 2023
Leestijd: 2 minuten

Veeam Software, expert op het gebied van gegevensbescherming en herstel van ransomware, heeft Kacy Hassack aangesteld als Chief People and Culture Officer (CPC) van het bedrijf. Kacy gaat leiding geven aan alles wat met mensen te maken heeft, waaronder het aantrekken en ontwikkelen van talent, leiderschapsontwikkeling, initiatieven op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie, en werknemersbetrokkenheid. Hiermee wil ze van Veeam de beste plek creëren om carrière te maken en iedereen in staat stellen het beste uit zichzelf te halen op het werk .

Kacy’s carrière in human resources beslaat meer dan twee decennia. Voordat Kacy bij Veeam kwam, bekleedde zij leidinggevende functies bij wereldwijde technologiebedrijven, waaronder Indeed, Amazon Web Services, Hewlett Packard en Dell. Ze heeft in meerdere regio’s gewoond en gewerkt, waaronder de VS, Midden-Amerika en Azië-Pacific, en heeft zich in elke rol toegewijd aan het leveren van mensgerichte oplossingen die bedrijven helpen hun doelen te bereiken.

“Geweldige bedrijven beginnen bij geweldige mensen”, zegt Kacy Hassack, CPC bij Veeam. “Veeam is nummer 1 geworden op het gebied van gegevensbescherming en herstel van ransomware door zeer klantgericht te werken. Mensen staan centraal in het succes van het bedrijf en de Veeam-cultuur weerspiegelt dat. Ik ben zeer enthousiast om bij Veeam samen te gaan werken met teams in het hele bedrijf om strategieën te ontwikkelen die de waarde van onze werknemers benadrukken en nieuwe benaderingen te ontwikkelen waardoor onze mensen hun werk op de beste manier kunnen doen.”

“We zijn verheugd om Kacy bij Veeam te verwelkomen”, zegt Anand Eswaran, CEO van Veeam. “Ze combineert een sterke staat van dienst in het creëren van de beste resultaten voor werknemers met het zakelijk inzicht en de passie die mensen nodig hebben. Veeam is de wereldmarktleider op het gebied van gegevensbescherming en herstel van ransomware, dankzij de passie en het vermogen van ons geweldige team van meer dan 5.000 mensen. Onze kernwaarden en inclusieve werkomgeving ondersteunen onze opwindende groeireis. ‘Mensen’ zijn geen ‘resource’ bij Veeam — mensen zijn onze belangrijkste asset.”

Ga voor meer informatie over Veeam naar www.veeam.com

Door Redactie