ma. okt 3rd, 2022
Leestijd: 2 minuten

Stadion Feyenoord in het teken van Future IT Workspace

Door de coronapandemie is hybride werken gemeengoed geworden. Maar wat houdt dit nieuwe werken eigenlijk in? De kansen en uitdagingen van hybride werken staan centraal tijdens Future IT Workspace op woensdag 1 juni. Softwareleverancier Matrix42 is een van de exposanten tijdens dit event in Stadion Feyenoord in Rotterdam.

Afgelopen tweeënhalf jaar is de manier van werken bij veel bedrijven voorgoed veranderd. Het traditionele kantoor is passé en hybride werken het nieuwe normaal. Dit omvat uiteraard veel meer dan de mogelijkheden tot thuiswerken. Deze verschuiving naar hybride werken is voor organisaties een perfecte kans om de werkplek en de organisatiecultuur te herzien. Veel organisaties worstelen op dit moment echter met de nieuwe situatie of denken onterecht dat ze het al op orde hebben. Tijdens Future IT Workspace op woensdag 1 juni in Rotterdam krijgen deelnemers tips en tricks hoe ze hun hybride werkomgeving goed kunnen optuigen en veilig en efficiënt kunnen onderhouden.

Digital Workspace Experience

Een van de exposanten is Matrix42. De softwareleverancier helpt organisaties de werkplek van hun werknemers te digitaliseren en veiliger te maken. Haar Digital Workspace Experience-software beheert apparaten, applicaties, processen en diensten eenvoudig, veilig en compliant. De innovatieve software integreert naadloos fysieke, virtuele, mobiele en cloudgebaseerde werkomgevingen in bestaande infrastructuren.

Namens Matrix42 verzorgt Hendrik Ambrosius een inhoudelijke presentatie. Insteek van de sessie is: Hoe kunnen IT-organisaties het beheer van hybride werkplekken vereenvoudigen en verbeteren? Aan bod komt onder meer het versoepelen van het onboardingproces. Het automatisch en veilig toelaten van een grote verscheidenheid aan devices en software. Het verminderen van datasilo’s en kostbare interfaces. En het soepel en goed onderhouden van de CMDB.

Het team van Matrix42 is woensdag de hele dag te gast op de beursvloer om de oplossingen te presenteren en vragen van bezoekers te beantwoorden. Kijk voor meer informatie over het programma hier.

 

Door Redactie