za. feb 4th, 2023
Leestijd: < 1 minuut

Rubrik, expert op het gebied van Zero Trust data security, benoemt Ghazal Asif tot Vice President of Global Partners and Alliances. Asif is verantwoordelijk voor het leiden van Rubrik’s wereldwijde channel- en partnerstrategie. Deze stimuleert continue groei en betrokkenheid bij huidige en toekomstige partners.

Brian McCarthy, Chief Revenue Officer bij Rubrik: “We blijven investeren in het succes van onze uitgebreide partnerstrategie. Het leiderschap en de expertise van Ghazal blijven onze groei op het gebied van databeveiliging stimuleren. Als een katalysator versnelt ze het opschalen van onze partnermogelijkheden én versnelt ze onze internationale go-to-market-kanaalstrategie.”

Asif is een erkende marktleider, bekroonde channel executive en kartrekker op het gebied van diversiteit en inclusie. Asif voegt zich bij Rubrik na haar tijd bij Google, waar ze Head of Channel Partners was voor Google Customer Solutions. In deze rol leidde ze de go-to-market-strategie en uitvoering van kanalen voor de EMEA-regio.

“Ransomware heeft invloed op elk bedrijf en in elke branche. Het zorgt voor een recordvraag van klanten naar de databeveiligingsoplossingen van Rubrik”, vertelt Ghazal Asif, VP of Global Partners and Alliances bij Rubrik. “Het bedrijf is gericht op het voortdurende succes van zijn partnerecosysteem. Daarom ben ik verheugd om op dit momentum voort te bouwen en nog meer waarde te leveren aan onze partners en klanten.”

Bob Olwig, EVP, Global Partner Alliances bij WWT: “Rubrik blijft zich voortdurend inzetten voor zijn partners. De huidige benoeming van Ghazal Asif benadrukt de focus op hun partnerecosysteem. We hebben het geluk gehad om met Ghazal samen te werken in eerdere functies. Haar bewezen channel leadership en toewijding aan het bevorderen van langdurige partnerrelaties is echt indrukwekkend. We kijken uit naar onze samenwerking om uitdagingen op het gebied van ransomware en databeveiliging voor onze klanten aan te pakken.”

Door Redactie