za. feb 4th, 2023
Leestijd: < 1 minuut

Dit is het negende opeenvolgende jaar dat Pure Storage als ‘Leader’ is erkend in Gartner’s Magic Quadrant for Primary Storage.

Pure Storage neemt ook voor het derde opeenvolgende jaar de hoogste positie de ‘Ability to Execute’ en is het verst gevorderd in de ‘Completeness of Vision’. De Pure Storage FlashArray-productlijn begon als een baanbrekende all-flash storage array gebouwd voor high performance block storage-based applicaties. Sindsdien is de productlijn uitgebreid naar toepassingen voor bestandsstorage vanuit één array, zonder verlies van prestaties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

De huidige FlashArray-serie omvat de voor prestaties geoptimaliseerde FlashArray//X- en FlashArray//XL-modellen. Deze modellen zijn gebouwd om de meest data-intensieve workloads op vrijwel elk schaalniveau aan te kunnen. De FlashArray-serie omvat ook de QLC-gebaseerde FlashArray//C, die hybride en schijfgebaseerde storage-arrays snel overbodig maakt vanuit het oogpunt van prijs en prestaties. Het omvat tevens de Pure Cloud Block Store, een cloudgebaseerd aanbod met veel dataservices waarmee ondernemingen met vertrouwen bedrijfskritische applicaties kunnen draaien in Microsoft Azure en AWS. Recentelijk is Pure Fusion aan de serie toegevoegd, een SaaS-controlevlak waarmee klanten storage-arrays kunnen transformeren tot een autonoom storage-as-code-platform met cloud-achtige selfservice voor eindgebruikers. De volledige portfolio van producten wordt ondersteund door Pure Storage’s AIOps-platform in Pure1.

 Shawn Hansen, VP en General Manager, FlashArray bij Pure Storage:

“Pure Storage is de duidelijke leider geworden in het ontwrichten van de storage industrie. We liepen voorop met de eerste enterprise storage array die specifiek is ontworpen voor flash en met ‘as-a-service’ businessmodellen. De markt gaat nu de volgende fase van snelle verandering in, waarbij het gaat om het bereiken van de eenvoud en de automatisering van een cloud operating model. Wij hebben daarvoor het eerste self-service, storage-as-code product in de sector onthuld.”

Door Redactie