wo. mrt 29th, 2023
Leestijd: 2 minuten

Directeur van Fortezza Groep Mark van der Snel kijkt kijkt uit naar een nieuwe fase van Fortezza. Foto: Arnaud Roelofsz

Ontmoet ‘Fortezzianen’ tijdens Board Game Night op 21 september

Fortezza Groep, specialist op het gebied van IT, cybersecurity, datamanagement en softwareontwikkeling, vestigt zich begin september in Zoetermeer, vlakbij het treinstation en de snelweg A12. Na ruim tien jaar op dezelfde locatie in Den Haag te hebben gezeten, zal het IT-bedrijf met haar ruim 70 medewerkers verhuizen. Alle medewerkers mochten meedenken over de inrichting zodat hun nieuwe werkplek, welke twee keer zo groot is, helemaal op hun wensen is afgestemd. Door de centrale ligging van het nieuwe kantoor blijft Fortezza goed bereikbaar voor zowel klanten als huidige en nieuwe medewerkers. Om kennis te maken met haar nieuwe stadsgenoten, organiseert Fortezza op woensdag 21 september een Board Game Night voor geïnteresseerde IT-specialisten die naar een nieuwe werkuitdaging in de buurt zoeken. Voor meer informatie: www.fortezza-groep.nl

Frisse start in Zoetermeer

De nieuwe kantoorruimte is ingericht naar behoefte van de Fortezza medewerkers, welke getoetst is in het jaarlijkse ‘Great Place to Work’-onderzoek. Zo was er naast lichte en moderne werkplekken de wens voor een concentratie- en stilteruimte, een gameroom met racesimulator, grote collectie aan bordspellen en een volwaardige kantine. Naast dat er werkplekken zijn voor alle huidige medewerkers is er ruimte voor ruim dertig nieuwe medewerkers.

Ervaar de Fortezza cultuur

Mark van der Snel, directeur van Fortezza Groep, kijkt uit naar een nieuwe fase van Fortezza in Zoetermeer: “De verhuizing ligt in lijn met onze grote groeiambities en wij hopen dan ook nieuwe talenten te verwelkomen in het najaar. Hiertoe nodigen wij alle IT-specialisten uit omgeving Zoetermeer uit om een kijkje te nemen in ons nieuwe kantoor. Op woensdag 21 september organiseert onze feestcommissie een Board Game Night Special Edition. Normaal is deze avond voor medewerkers van Fortezza, maar deze keer zijn ook niet-Fortezzianen welkom. Ben je geïnteresseerd in werken in de IT en houd je van een uitdaging? Dan nodig ik je van harte uit om de Fortezza cultuur te ervaren!”

 

 

Door Redactie