za. jun 25th, 2022
Leestijd: 1 minuut

Rapport evalueert oplossingen van 19 leveranciers voor APM en observatie in moderne hybride en multicloud-omgevingen

Utrecht,  Dynatrace heeft de hoogste score behaald van 19 leveranciers in 4 van de 6 use-cases in het 2022 Gartner Critical Capabilities for Application Performance Monitoring (APM) and Observability-rapport. Het Dynatrace Software Intelligence-platform kreeg de hoogste algemene scores in de use cases DevOps/AppDev, SRE/Platform Operations, IT Operations en Digital Experience Monitoring. Dit rapport is tegelijkertijd uitgebracht met het 2022 Gartner Magic Quadrant voor APM en Observability. Daarin is Dynatrace als een leider het verst gepositioneerd voor de volledigheid van visie. Beide rapporten zijn kosteloos beschikbaar op de Dynatrace-website.

“Het Gartner Magic Quadrant evalueert leveranciers en wij zijn verheugd om te worden erkend als leider met de verste positie voor volledigheid van visie. Gartner raadt organisaties aan om het Magic Quadrant en de begeleidende Critical Capabilities samen te bekijken, om een holistisch beeld te krijgen van de leveranciers in de markt voor APM en observeerbaarheid”, zegt Steve Tack, SVP Product Management bij Dynatrace. “Het is verheugend dat Dynatrace op nummer 1 staat van de 19 leveranciers in vier use-cases. Wij zijn trots op de innovaties en onze R&D-teams dankbaar voor het leveren van oplossingen die mensen nodig hebben en voor het consequent anticiperen op de toenemende eisen van onze klanten.”

Over Dynatrace
Dynatrace levert software intelligence voor het vereenvoudigen van de zakelijke cloudcomplexiteit en het versnellen van digitale transformatie. Het AI-gebaseerde platform van Dynatrace levert volledig geautomatiseerd antwoorden en data op over de beschikbaarheid en performance van applicaties, de onderliggende infrastructuur en de gebruikersexperience. Daarom vertrouwen toonaangevende bedrijven op Dynatrace voor het moderniseren en automatiseren van hun cloudoperaties, sneller softwareversies introduceren en het optimaliseren van digitale experiences. Meer informatie over Dynatrace is te vinden op dynatrace.com op de blog van het bedrijf en via Twitter @dynatrace

Door Redactie