zo. feb 25th, 2024
Leestijd: < 1 minuut

Alexandre Brousse is per 1 oktober EMEA Channel Lead bij Dell Technologies.

Brousse zal samenwerken met het EMEA Channel-team om een klantgericht en partnergedreven ecosysteem te leveren dat groei en innovatie in de regio stimuleert. Hij volgt Anwar Dahab op, die is aangesteld om Dell Technologies in Frankrijk te leiden. Brousse werkt al 18 jaar bij Dell Technologies, meest recentelijk als Channel Sales Manager voor West-Europa.

“Deze aankondigingen laten onze toewijding zien aan het creëren van groei en van marktkansen voor zowel onze klanten als partners”, zegt Diego Majdalani, President, Global Channel Sales, Dell Technologies. “Alexandre Brousse is een zeer ervaren, gerespecteerd leider en een aanwinst voor mijn team en ons bredere EMEA-partnerecosysteem. Anwar brengt in zijn nieuwe rol een geweldig channelperspectief, relaties en ervaring in de Franse markt mee.”

“Partners zijn essentieel voor ons succes. Als we samenwerken met partners dan gaan we sneller, stimuleren we vooruitgang en leveren we sterke resultaten aan onze klanten”, zegt Alexandre Brousse, EMEA Channel Lead, Dell Technologies. “Ik ben vereerd en enthousiast dat ik de mogelijkheid heb om ons partnermomentum te versnellen en ik kijk ernaar uit om nog sterkere relaties op te bouwen met onze partners in de regio.”

Door Redactie