vr. sep 29th, 2023
Leestijd: < 1 minuut

Marcel Cappetti, algemeen directeur Conscia Nederland

Conscia Nederland is uitgeroepen tot Cisco Data Center & Cloud Partner of the Year voor zowel Noord-Europa als de EMEA-regio. De awards worden uitgereikt aan partners die zich hebben onderscheiden in de samenwerking met Cisco en het toepassen van Cisco technologie. Eerder werd Conscia Nederland ook al uitgeroepen tot Cisco Data Center & Cloud Partner of the Year en tot Transformation Partner of the Year in Nederland.

Conscia Nederland is wereldwijd de eerste actieve partner voor Cisco+, waarbij bedrijven een abonnement afsluiten en betalen naar gebruik, en het daaraan gekoppelde CX-Cloud portal. Daarnaast heeft Conscia Nederland actief bijgedragen aan de ontwikkeling van beide oplossingen als onderdeel van de customer en partner advisory board van Cisco.

Eerder wist Conscia Nederland al diverse Cisco-awards in de wacht te slepen, waaronder de Public Sector, Enterprise en Data Center Partner of the Year Awards. Het is de eerste keer dat het bedrijf wordt verkozen tot internationale Data Center & Cloud Partner of the Year.

Marcel Cappetti, algemeen directeur van Conscia Nederland: “Na de erkenning die we ontvingen bij de uitreiking van de Nederlandse awards is het een grote eer dat we nu ook op Europees niveau in de prijzen vallen. Het geeft aan dat onze rol als meedenkende partner gewaardeerd wordt, door zowel onze leveranciers als onze klanten. Daarbij profiteren we van de kennis die niet alleen aanwezig is binnen Conscia Nederland, maar binnen het gehele Conscia-netwerk. Dit wordt ook aangetoond door de diverse awards die we binnen de Conscia groep hebben gewonnen.”

Door Redactie