wo. apr 17th, 2024
Leestijd: < 1 minuut

op de foto: Marvin Korthout en Rob Lenderink

ALSO kondigt de samenwerking aan met Jabra, marktleider in audio-, video- en samenwerkingsoplossingen voor bedrijven en consumenten. De hoogstaande audio-oplossingen van Jabra zullen nu ook verdeeld worden door ALSO aan B2B klanten in de Benelux.

Met dit partnership wordt ALSO’s portfolio voor Video Collaboration & Headsets uitgebreid met de Jabra headsets, speakerphones en videoconferentie-oplossingen. Jabra, marktleider en onderdeel van de Deense GN Group, vergroot zo zijn professioneel distributienetwerk in de Benelux en zet verder in op expansie. De oplossingen van Jabra staan bekend voor hun hoogstaande kwaliteit, aangenaam draagcomfort en loepzuivere audio.

We werken reeds met ALSO samen in Duitsland en in de Scandinavische landen en zijn daardoor bekend met hun professionele aanpak en distributienetwerk. De samenwerking met ALSO is dan ook een cruciaal onderdeel in onze groeistrategie om de Benelux-markt nog beter te kunnen bereiken met onze oplossingen”, zegt Marvin Korthout, Sales Director Distributie & SME Channel South EMEA van Jabra. “Ook hun klantgerichte aanpak, technische expertise en marketinginspanningen hebben ons overtuigd”, zegt ook Andre Hofstee, Head of Channel Benelux bij Jabra.

“Bij ALSO zijn we zeer enthousiast dat we deze samenwerking mogen opstarten en zetten we onze schouders onder dit professionele partnership. We kijken uit naar een mooie samenwerking om deze markt verder te laten groeien. Ons – reeds sterke – portfolio op het gebied van Video Collaboration & Headsets wordt zo nog verder uitgebreid”, aldus Rob Lenderink, Director Sales B2B bij ALSO.

Door Redactie