vr. sep 24th, 2021
Leestijd: 2 minuten

Samenwerking IT Management Group en Sogeti Academy garandeert kwaliteit en capaciteit van testtrainingen

De IT Management Group (ITMG) gaat samenwerken met Sogeti Academy en kan nu een beroep doen op de ruime kennis en ervaring van Sogeti. Door de samenwerking kan ITMG garanderen dat elke gewenste training op het gebied van testen en testmanagement met gekwalificeerde trainers en de juiste kwaliteit voor klanten kan worden verzorgd.

ITMG verzorgt sinds 2008 trainingen en opleidingen voor IT-professionals. Binnen haar netwerk werkt ITMG samen met diverse organisaties op het gebied van testmanagement, test engineering en test automatisering. De nieuwe samenwerking met Sogeti Academy is voor directeur Peter de Jong van ITMG belangrijk om te garanderen dat alle gewenste test- en testmanagementtrainingen op afroep kunnen worden verzorgd met de juiste trainers en kwaliteit.

“Al jaren organiseren we trainingen voor overheidsonderdelen en vele andere klanten. Recent heeft de rijksoverheid ons ook alle testtrainingen gegund en dus gaan we die voor overheden verzorgen. Zelfs de minder vaak gevraagde testtrainingen met een specifiek toolingsaspect of een specifieke programmeertaal”, aldus De Jong. “Hardware, software en netwerkcomponenten goed  kunnen testen, is de basis voor een robuuste en voorspelbare IT-dienstverlening bij onze klanten. Om te voldoen aan de vraag naar goede trainers, werken we graag samen met professionele opleidingspartners, waarbij de toegevoegde waarde voor klanten centraal staat. Sogeti bewijst zich al jaren als een kwalitatief sterke partij waar we graag mee in zee gaan.”

Best mogelijke opleiding

Sogeti is expert op het gebied van testen, het gebruik van testmethodieken (onder andere TMAP) en het verzorgen van testtrainingen. “Wij trekken graag samen op met ITMG om ervoor te zorgen dat de klant de best mogelijke opleiding krijgt voor testen”, zegt Rianne de Neef, manager van de Sogeti Academy. “Snelheid en kwaliteit zijn belangrijker dan ooit in het realiseren voor oplossingen voor elke Nederlander. Daar dragen wij graag aan bij!”

Door Redactie