ma. jun 5th, 2023
Leestijd: < 1 minuut

Ricoh heeft een overeenkomst getekend met Zebra Technologies. Dankzij deze samenwerking krijgen klanten één aanspreekpunt voor de serviceverlening op zowel (multifunctionele) printers als labelprinters.

Label printers

Ricoh maakt gebruik van haar uitgebreide servicenetwerk voor de serviceverlening op de Zebra-labelprinters. De samenwerking komt voornamelijk bedrijven in de logistiek-, retail- en gezondheidszorgsector ten goede.

Labelprinters zijn essentieel in de dagelijkse bedrijfsvoering. Barcode labels en RFID-tags identificeren producten en pakketten, waardoor ze over de hele wereld kunnen worden gevolgd. Dankzij de samenwerking met Zebra kunnen klanten bij één leverancier, Ricoh, terecht.

Efficiënter werken

Tim Scharn, Senior Product Marketeer Ricoh Nederland, zegt: “Deze aankondiging biedt onze klanten de mogelijkheid om de serviceverlening op al hun printers bij één leverancier onder te brengen. De samenwerking met Zebra Technologies bevestigt niet alleen onze positie als Digital Services Company, maar laat ook zien hoe wij klanten helpen efficiënter te werken.”

Ga voor meer informatie naar http://www.ricoh.nl

Door Redactie