zo. jun 4th, 2023
Leestijd: < 1 minuut

Guido Vermeent-CEO

Payconiq International en PPRO zijn een partnerschap gestart om internationale e-commercebedrijven een gemakkelijke betaalmethode te bieden die in België, Nederland en Luxemburg kan worden toegepast. De samenwerking vereenvoudigt het instapproces, biedt toegang tot een innovatieve mobiele betaalmethode en stuwt ontwikkelingen op het gebied van diensten met toegevoegde waarde.

PPRO, aanbieder van lokale betalingsinfrastructuren, heeft Payconiq, de populaire betaalmethode in de Benelux aan zijn portfolio toegevoegd en biedt daardoor voortreffelijke dekking in de regio.

Dankzij het partnerschap van deze twee experts op het gebied van betalingsoplossingen, zullen duizenden bedrijven hun volledige inkomstenpotentieel benutten. Bovendien kunnen miljoenen gebruikers in de Benelux gemakkelijk en veilig betalen met betaalapps van Payconiq.

De integratie van Payconiq verstevigt de portefeuille met betaaloplossingen van PPRO in de Benelux als een van de meest uitgebreide in de branche.

“PPRO is een e-commerce kampioen in Europa en voor ons een strategische partner. We zijn verheugd om met PPRO samen te werken en een betere ervaring te ontwikkelen voor internationale handelaren. Wij ontwikkelden als eerste in Europa betalingsoplossingen voor meerdere landen, met lokale samenwerking. Samenwerken met gelijkgestemde betalingsproviders is een logische stap voor onze groei”, zegt Guido Vermeent, CEO van Payconiq International.

Jose Martinez-Benavente, hoofd Payments EMEA bij PPRO: “We zijn erg enthousiast nog een populaire betaalmethode aan te kunnen bieden in België, Luxemburg en Nederland. Deze integratie met Payconiq zal onze PSP-partners en hun duizenden handelaren ondersteunen en helpen de beste conversieratio’s in deze markten te behalen”.

Dit partnerschap versterkt de positie van Payconiq International als Europese leider van betalingsoplossingen in meerdere landen.

Door Redactie