za. feb 4th, 2023
Leestijd: 2 minuten

Serie belicht hoe gemakkelijk het is om met social engineering het beveiligingsnetwerk van een organisatie binnen te dringen

KnowBe4, leverancier van ’s werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, presenteert het derde seizoen van ‘The Inside Man’, een bekroonde serie voor security awareness-training. Vanaf nu is deze spannende videoserie ook beschikbaar voor klanten van KnowBe4 in Nederland.

Over ‘The Inside Man’
‘The Inside Man’ is een videoserie geproduceerd door Twist en Shout Communications, een bedrijf van KnowBe4, en bestaat uit drie seizoenen. Het verhaal gaat over een IT-security analist die aan een nieuwe baan begint. Geen enkele collega vermoedt dat hij zich ondertussen al in de meest beveiligde systemen van zijn nieuwe werkgever bevindt, of dat hij kwaadaardige bedoelingen heeft. De exclusieve KnowBe4-serie behandelt onderwerpen als social engineering, wachtwoorden, sociale media en hoe je veilig kunt reizen. ‘The Inside Man’ laat zien hoe gemakkelijk het voor een buitenstaander kan zijn om door te dringen tot het beveiligingsnetwerk van een organisatie. Daarnaast legt de serie de menselijke kosten van cybercriminaliteit bloot.

Met dit derde seizoen voegt KnowBe4 nog eens twaalf afleveringen toe aan de al bestaande twee seizoenen van de ‘The Inside Man’-reeks. Door een boeiend verhaal te vertellen in de vorm van een meeslepende videoserie over security awareness, wil KnowBe4 de betrokkenheid van eindgebruikers vergroten. In 2020 won het tweede seizoen van ‘The Inside Man’ de eerste prijs in de e-learning categorie van de 2020 NYX Video Awards. Ook won seizoen 2 een Silver Telly Award in de ‘non-broadcast: employee communications’ categorie.

“De afgelopen twee seizoenen van ‘The Inside Man’ bleken zo’n succes, dat we hebben besloten om nog een seizoen te maken van deze geliefde serie,” zegt Perry Carpenter, chief evangelist en strategy officer bij KnowBe4. “Het afgelopen jaar is de serie beloond met twee internationale awards. Het is een grote prestatie om een kwalitatief goede serie te produceren in deze tijd, ondanks de uitdagingen waar we mee te maken hebben door de coronapandemie. We hopen dat de fans van ‘The Inside Man’ net zoveel genieten en leren van de serie als wij hebben gedaan van het maken.”

Bekijk de trailer van seizoen drie van ‘The Inside Man’ hier: https://www.knowbe4.com/inside-man.

Door Redactie