zo. feb 25th, 2024
Leestijd: 2 minuten

Van links naar rechts: Alexander de Wit, medeoprichter van RedLogic; Marcel Cappetti, CEO van Conscia Nederland; Martijn Muijs, medeoprichter van RedLogic

ICT-dienstverlener Conscia neemt VMware specialist RedLogic op in de Conscia Groep, en hiermee in zijn ‘Network of Knowledge’ met ruim 950 experts in Europa.

Conscia breidt op deze manier zijn dienstenportfolio uit door het bieden van kwalitatieve VMware-ondersteuning. Hierdoor worden zowel Nederlandse als internationale klanten nog beter bediend.

Vanwege een grote klantbehoefte was Conscia al langere tijd op zoek naar een strategische partner voor het aanbieden van VMware-diensten. Naast de VMware-expertise was ook de ‘cultural fit’ tussen beide bedrijven hierbij essentieel. Door de strategische samenwerking met RedLogic is deze match een feit. Voor RedLogic biedt deze samenwerking de mogelijkheid om zijn groeiambities te realiseren.

“Het portfolio van Conscia wordt voor een groot deel bepaald door onze klanten. In gesprekken met hen en ook via onze klanten-adviesraad werd ons concreet gevraagd naar VMware-ondersteuning. Vrijwel al onze klanten gebruiken VMware en dienstverlening op dit gebied is voor ons het laatste puzzelstukje voor een compleet aanbod,” zegt Marcel Cappetti, CEO van Conscia Nederland. “Met de kennis en kunde van RedLogic kunnen we onze ambitie, de nummer één partner zijn voor onze klanten op het gebied van veilige, managed IT-infrastructuren voor 24/7 omgevingen, verder verwezenlijken.”

RedLogic is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een van de beste VMware-kennispartners. In Nederland behoren zij tot de top-3 en in Europa tot de top-10 van VMware-experts. Alexander de Wit, medeoprichter van RedLogic: “Door de samenwerking met Conscia kunnen we ons Cloud-aanbod nog verder verbreden. Voor onze klanten betekent dit dat wij een nog completere dienstverlening aan kunnen bieden. Daarnaast geeft het een boost aan onze operationele slagkracht. We hebben als VMware-partner een stevige set aan competenties en intensief contact met VMware. Door onze samenwerking met Conscia, kunnen we in belangrijke mate bijdragen aan de VMware-kennis van de gehele organisatie en samen een ‘VMware Center of Excellence’ vormen.”

 

Door Redactie