zo. mrt 7th, 2021
Leestijd: 2 minuten

Commvault, leverancier van bedrijfssoftware maakt vandaag bekend dat het Jamie Farrelly heeft aangesteld als vice president Channel & Alliances EMEA.

Farrelly gaat in deze functie sturing geven aan de partnerorganisatie van Commvault in de regio EMEA. Zijn focus ligt daarbij op het toepassen van best practices voor de interactie met channel partners en de implementatie van wereldwijde programma’s en plannen voor partnerondersteuning.

Farrelly beschikt over ruim 20 jaar ervaring. Deze deed hij op in diverse functies bij distributeurs en leveranciers variërend van startups tot multinationals. Voor zijn aanstelling bij Commvault was hij actief als vice president Channels EMEA bij Veritas Technologies. Farrelly brengt een rijkdom aan inzichten en marktkennis met zich mee en is in staat om analyses voor de lange termijn uit te voeren voor de oplossingen en programma’s van Commvault. Deze kwaliteiten dragen bij aan de groei en winstgevendheid van alle partners van Commvault.

“Bij Commvault is er geen ruimte voor valse bescheidenheid, want we beschikken over alles wat nodig is om relevant te zijn voor onze partners en hen toegevoegde waarde te bieden. Die relevantie wordt bepaald door onze mensen, onze technische uitmuntendheid en ons geloof in het eigen kunnen. Dat is waarom ik zo enthousiast ben om toe te treden tot het team van Commvault: het heeft al deze kwaliteiten ruimschoots in huis”, zegt Farrelly. “We beschikken op alle fronten over uitmuntende teams. Met de moderne BaaS-mogelijkheden van Metallic zetten we de toon binnen de markt. En we beschikken over het meest uitgebreide aanbod van oplossingen op de markt. Dit alles maakt ons strategisch relevant voor al onze partners, zeker nu organisaties massaal zijn overgestapt op thuiswerken.”

Farrelly treedt toe tot het managementteam voor de regio EMEA, dat geleid wordt door Marco Fanizzi, vice president Sales EMEA. Dit sluit aan op de recente aanstelling van John Tavares als vice president Global Channel & Alliances en waarborgt de lokale toepassing van wereldwijde best practices.

 “Onze EMEA-organisatie wordt volledig aangestuurd door ons partnernetwerk. De ervaring en passie van Jamie zullen van cruciaal belang zijn voor het realiseren van onze doelstelling om de banden met klanten en partners aan te halen, zodat we hen van optimale ondersteuning kunnen voorzien”, zegt Fanizzi. “De expertise van Jamie en de partnergerichte aanpak van het team in EMEA stellen ons in staat om klanten te helpen om strategische waarde uit hun data te halen, de samenwerking en productiviteit naar een hoger plan te brengen en samen met onze partners in te springen op nieuwe kansen.”

Redactie

Door Redactie