ma. okt 25th, 2021
Leestijd: < 1 minuut

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics kondigt aan dat het Liqid’s softwaregedefinieerde, adaptieve dataplatform gaat aanbieden aan channelpartners in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Liqid is aanbieder van composable disaggregated infrastructure (CDI).

De oplossingen van Liqid splitsen apparatuur in het datacenter op en zorgen ervoor dat deze bronnen kunnen worden gebundeld en gedeeld over slimme structuren. Dynamische infrastructuurorkestratie verbetert de flexibiliteit van IT en levert een verhoogde efficiëntie voor de voetafdruk van het datacenter.

“Arrow werkt nauw samen met technologieleveranciers om oplossingen te leveren die voldoen aan de huidige behoeften van het kanaal. Tegelijkertijd anticiperen we op toekomstig gebruik, en de AI-toepassingen van vandaag maken veranderingen in de onderliggende infrastructuur noodzakelijk om tegemoet te komen aan databehoeften“, aldus Alexis Brabant, vice president van EMEA sales voor Arrow’s enterprise computing solutions business. “De toevoeging van Liqid aan Arrow’s oplossingenportfolio biedt Arrow een manier om de levenscyclus van hardware-investeringen te verlengen en om tegelijkertijd on demand afzonderlijke versnellers  toe te voegen wanneer dat nodig is. Daardoor kunnen IT-gebruikers in EMEA hun IT-strategie geleidelijk beter laten evolueren in vergelijking met traditionele verkoopcycli.”

 Nader Soudah, vice president channel bij Liqid zegt: “We zijn verheugd om onze samenwerking met Arrow uit te breiden met VAR’s in de EMEA-gebieden om wereldwijde onderzoeksuitdagingen beter te ondersteunen en de ontwikkeling van een breed scala aan essentiële technologieën en oplossingen te versnellen. Door samen te werken met onze wereldwijde technologische alliantiepartners in het kanaal, kan Liqid gecombineerde oplossingen leveren van het bredere Arrow-portfolio van VAR’s. Op die manier kunnen we de EMEA-regio helpen om de prestaties en efficiëntie van datacenters exponentieel te verhogen voor opkomende hoogwaardige toepassingen zoals AI.

Door Redactie