Trainingen

Arrow breidt samenwerking met Microsoft uit voor trainingen in EMEA-regio

19 sep 2017

Arrow Electronics maakt bekend een contract met Microsoft te hebben gesloten voor het leveren van het gehele Microsoft trainingsportfolio in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.


De overeenkomst is een bevestiging van de bestaande overeenkomst van Arrow als Microsoft Learning Partner en betekent een uitbreiding van zijn geografische dekking. Met de overeenkomst wordt de bestaande distributieovereenkomst tussen beide bedrijven verder uitgebouwd en versterkt.

 

Het trainingsaanbod loopt uiteen van de Microsoft cloud-oplossingen tot certificeringgerelateerde trainingen en omvat de online trainingsmodules Open edX Learning Platform en Microsoft On Demand.

 

De trainingsonderwerpen zijn:

•      Azure en Dynamics CRM

•      Windows Server en Client

•      Office 365, Exchange, Sharepoint, Skype for Business

•      SQL en datamanagement-oplossingen

•      PowerShell, Visual Studio & .NET

 

Als value-added distributeur met een focus op diensten voor het resellerkanaal verbindt Arrow wereldwijd de twee vakgebieden van high-end technologiedistributie en educatie. Arrow ontwikkelt voortdurend nieuwe leermethoden waaronder innovatieve trainingen zoals door een docent begeleide online cursussen met een oefenomgeving om het geleerde direct in de praktijk te kunnen brengen. Deze trainingen kunnen ook door cursisten zelfstandig online worden gevolgd.

 

Bart van Rheenen, Algemeen Directeur Arrow ECS Benelux: "Cloud-oplossingen staan ??centraal in onze strategie en educatie is een belangrijk onderdeel van de value added diensten van Arrow. Op deze wijze kan Arrow haar resellers en relaties ondersteunen met gedegen productkennis en vaardigheden. We kijken ernaar uit om deze nieuwe kans ten volste te benutten en zijn erg blij met de variëteit aan trainingsmethoden die Microsoft aanbiedt. Online leeroplossingen zoals Open edX zijn volledig in lijn met onze eLearning-strategie en vormen een mooie aanvulling op de Arrow-catalogus aan digitale leerproducten."

 

Kyle Uphoff, Sr. Director Worldwide Channel Sales of Microsoft Learning & Readiness: "Ik ben zeer enthousiast om met Arrow samen te werken. De distributeur combineert zijn expertise en educatieve dienstenprogramma en helpt zodoende onze klanten en andere partners te transformeren met haar cloudgebaseerde oplossingen."