Partner programma's

Talend introduceert nieuw cloud accreditatieprogramma voor partners

30 sep 2019

Uitgebreid programma biedt ondersteuning door experts bij cloud integratieprojecten van klanten van Talend


 

Talend (NASDAQ: TLND), wereldwijd leider in cloud data-integratie en data-integriteit, heeft een nieuw partneraccreditatieprogramma toegevoegd aan haar wereldwijde ecosysteem. Hierin worden de vaardigheden en capaciteiten van partners herkend op het gebied van implementaties van cloud integratieprojecten van iedere grootte. De accreditatie toont de betrokkenheid van Talend bij een partnernetwerk dat klanten successen laat boeken in hun cloudstrategie.

 

"Dit nieuwe accreditatieprogramma van Talend zal een integrale rol spelen in ons streven om verbonden te blijven met partners die de vaardigheden bezitten om onze implementatie te versnellen", zegt Anthony DeMaio, Director of Business Intelligence bij Crown Uniform. "Zo maakt Abilis onderdeel uit van het accreditatie partnerprogramma van Talend. Zij zijn fantastisch om mee samen te werken en dankzij dit programma kunnen zij ons in onze groei blijven ondersteunen."

 

Het programma biedt de mogelijkheid om de voortgang van diepgaande trainingen, de afronding van succesvolle klantprojecten en het succes in de markt te meten. Dit is mogelijk doordat de bronnen beschikbaar zijn gesteld waarmee partners hun vaardigheden kunnen verbeteren terwijl ze met klanten samenwerken aan cloudimplementaties. De accreditatie is inclusief training voor Talend Cloud, een unified, uitgebreid en schaalbaar integratieplatform-as-a-service (iPaaS), waarmee klanten gegevens kunnen verzamelen, beheren, transformeren en delen. Deelnemende partners kunnen hierin een 'trained', 'skilled' of 'expert' cloud accreditatie behalen. Klanten kunnen dit trainingsniveau mee laten wegen bij de keuze voor een partner waarmee ze hun zakelijke doelstellingen willen behalen.

 

"Het nieuwe accreditatieprogramma van Talend fungeert als een onderscheidende factor in de markt. Het biedt potentiële klanten een beter inzicht in onze ervaring en daarmee het vertrouwen dat wij de juiste partij zijn om mee samen te werken", zegt Dave Cook, Business Development Director bij Wavicle. "We hebben het cloud accreditatieniveau van 'expert' behaald en verwachten een exponentiële groei aan klantleads via de website van Talend. We kijken ernaar uit om de samenwerking met Talend de komende jaren voort te zetten."

 

Tot nu toe heeft een groot aantal partners een cloud accreditatie van Talend behaald, waaronder: Op Cloud Expert Level: Abilis, Cimt, Cap Gemini, Datalytyx, Intodata, Keyrus, Wavicle en Ysance. Op Cloud Skilled Level: Confexx, JEMS en Synaltic. En op Cloud Trained Level: Business & Decisions, CGI, Edgematics, Edgedatawave, Elternativa, Quinscape, Servian, Sopra Steria, en Vo2.

 

"We hebben dit programma geïmplementeerd om te investeren in onze partners en samen te werken aan grotere klantsuccessen op het gebied van cloudintegratie, cloudmigratie en cloud data warehouseprojecten. Dankzij dit programma kunnen we onze klanten helpen bij het vinden van de juiste partners om mee samen te werken in hun cloudprojecten", zegt Rolf Heimes, VP of Alliances bij Talend. "Dit nieuwe accreditatieprogramma beloont onze partners met een waardevol onderscheidend vermogen, dat de vaardigheden uitlicht die nodig zijn om een klant bij een bepaalde opdracht te ondersteunen."

 

Om meer te weten te komen over dit nieuwe cloud partneraccreditatieprogramma en een volledige lijst in te zien van geaccrediteerde partners, kan de pagina Find a Partner bezocht worden op de Talend-website. Potentiële partners die meer willen weten over dit programma kunnen contact opnemen via partnerlearning@talend.com.

 

Interessant? Tweet: .@Talend introduceert nieuw cloud partneraccreditatieprogramma en biedt klanten inzicht in de keuze voor de juiste partner voor zakelijke doeleinden https://bit.ly/2AVUTIh