Partner programma's

Revolutionair AirInternet van QCS

07 jul 2017

Een gedegen internetverbinding waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland. Dat is de missie waar QCS bijna een jaar geleden aan begonnen is.


Met het uitblijven van een landelijk dekkend glasvezelnetwerk zijn het met name de bedrijven in de buitengebieden en diverse bedrijventerreinen die een groot probleem hebben. Zelf glasvezel aanleggen is voor velen een te kostbare aangelegenheid. Werken over een ADSL verbinding met een snelheid van 8Mb/1Mb is anno 2017 voor velen ook geen optie meer.

 

Maar wat is dan de oplossing? Juist! AirInternet van QCS!

Dit glasvezelinternet waarbij de local loop/last mile wordt overbrugt met 4G technologie die werkt met een vast IP-adres kan door het aanspreken van 4 zendmasten tegelijk, een signaal bundelen waarover in een gebied met een goede 4G dekking snelheden vergelijkbaar met glasvezel worden behaald. Is de dekking niet optimaal dan heeft QCS externe buitenantennes die het signaal versterken. Op deze manier worden altijd snelheden van minimaal 80Mb/10Mb gehaald. 

QCS heeft haar AirInternet oplossing in 2015 geïntroduceerd in de markt. Inmiddels krijgen we aanvragen uit heel het land en zijn de reacties van onze gebruikers uitermate positief. Om zo goed mogelijk de behoefte te vullen zijn wij opzoek naar partners die ons hierbij willen helpen. Hierbij ondersteunen we onze partners met onze kennis en expertise en helpen we u op weg om succesvol onze oplossing in de markt te zetten.

 

AirInternet Partner worden?

Heeft u nu ook diverse bedrijven waar de huidige internetverbinding niet voldoet? Wilt u meeliften op onze kennis en expertise en uw klanten een nog breder assortiment aan internetoplossingen aanbieden?

 

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Telefoon: +31 43 241 00 11

Email: toine@ontzorgt-u.nl

Website: www.airinternet.eu

Linkedin: https://www.linkedin.com/company-beta/18135252/