Partner programma's

Panasonic Toughbook moedigt resellers aan om te ‘groeien’ met nieuwe partnerportal

26 sep 2019

Panasonic lanceert nieuwe partnerportal en stimuleert zakelijke en duurzame groei met de campagne 'Plant a Tree'.


Panasonic Toughbook moedigt haar Europese resellers aan om hun bedrijf verder te ontwikkelen door haar nieuwe partnerportal te gebruiken. In ruil ondersteunt Panasonic de campagne van ForestNation om honger, armoede en ontbossing te bestrijden door meer dan 1000 bomen in Europa en Tanzania te planten.

 

Vijfhonderd resellers ontvangen een ‘grow a tree’ set met een eigen unieke inlogcode voor de portal. De portal geeft de reseller toegang tot product- en marketingondersteuning en het registreren van projecten. Wanneer de reseller de code gebruikt, plant Panasonic met de campagne van ForestNation automatisch een boom in Tanzania.

 

"We vonden het een leuke kans om naast de groei van onze Europese zakelijke partners, ook bomen en planten te kunnen laten groeien", zegt Stefan Petterson, Channel Sales Manager Panasonic Toughbook voor Europa. “Door de nieuwe Panasonic Toughbook-partnerportal te gebruiken slaan onze gespecialiseerde robuuste notebook-, tablet- en handheld-resellers, samen met onze Independent Software Vendors (ISV's), twee vliegen in een klap. Enerzijds kunnen zijn hun pipeline uitbreiden met nieuwe projecten en anderzijds kunnen zij genieten van onze marketing- en technische verkoopondersteuning. Met de 'grow a tree' actie dragen ze tegelijkertijd bij aan een beter milieu in Europa en Afrika.”

 

Het vernieuwen van het Panasonic Toughbook European Channel-programma is één van de belangrijkste prioriteiten van Stefan sinds hij de functie Channel Sales Manager afgelopen zomer op zich nam. Stefan werkt ruim 10 jaar bij Panasonic Toughbook in commerciële functies en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de mobiele computerindustrie. Onderdeel van de vernieuwing is dat de channel business nu is onderverdeeld in drie productgroepen: het Engage-programma voor robuuste notebook- en tabletresellers, het Edge-programma voor robuuste handheld-resellers en het ISV-programma voor gespecialiseerde software application resellers.

 

Het portal biedt resellers de meest recente productroadmap-informatie om sneller te kunnen reageren op vragen van klanten en om het marketing-, verkoop- en registratieproces efficiënter te maken. Panasonic heeft ook het Toughbook University-programma vernieuwd om resellers te helpen hun kennis over producten en oplossingen met behulp van e-learning tools en webinars.

 

Ga voor meer informatie over Panasonic Toughbook naar www.toughbook.eu