Nieuws

Yourhosting sluit strategische samenwerking met CloudTransformers

18 jul 2017 - Categorie: Cloud

Samenwerking voorziet klanten van 360° Cloud Care


Yourhosting, specialist op het gebied van cloud- en webhosting en IT-dienstverlener CloudTransformers hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten.  Door krachten te bundelen en de dienstverlening op elkaar af te stemmen, verbreden beide partijen hun dienstenportfolio. De samenwerking past bij de ambitie van Yourhosting om klanten een volledige dienstverlening te bieden.

 

De strategische samenwerking is een logisch gevolg van de complementaire dienstverlening van de beide partijen. CloudTransformers ontwikkelt en ontwerpt cloudarchitecturen en helpt bedrijven met de migratie en implementatie van applicaties. Bovendien ondersteunt de system integrator klanten met praktijktrainingen. Yourhosting heeft een eigen hostingplatform in beheer en ondersteunt klanten naast hosting, met onderhouden en beheer van hun IT-omgeving. Door de krachtenbundeling kunnen alle levensfases van een applicatie voor een klant ondersteund worden, van de ontwikkeling, de migratie en implementatie tot het beheer, de technische ondersteuning en de hosting.

 

“De samenwerking past goed bij ons 360° Cloud Care-model,” vertelt Eric Mink, CTO van Yourhosting. “Wij treden op als service provider voor clouddiensten waarbij CloudTransformers ondersteuning biedt voor ontwerp, migratie en implementatie. Hierbij worden onder andere gezamenlijk trainingen en cloudworkshops georganiseerd.  CloudTransformers heeft bovendien eenzelfde technologiefocus als wij. Net als Yourhosting is het bedrijf Microsoft Gold Partner en specialist op het gebied van Microsoft-technologie.” 

 
 

 

Azure Stack

De alliantie met CloudTransformers vloeit voort uit de goede ervaringen die beide partijen hebben met het gezamenlijk doorlopen van het bèta-programma voor Microsoft Azure Stack. Azure Stack is de nieuwe technologie van Microsoft voor het hosten van hybrid clouds. IT-beheerders kunnen met behulp van Stack een Azure-omgeving hosten in een eigen datacenter (of in een datacenter van een partner), waardoor ze grip hebben op de locatie van data. Dit speelt in op de behoefte van vrijwel alle bedrijven die gevoelige data beheren en verwerken, zoals overheden en ziekenhuizen, omdat ze willen voldoen aan privacy- en dataverwerkingsregels en wetgeving.

 

“Omdat we allebei betrokken zijn bij het Azure Stack Early Adoption Initiative, hebben we een kennisvoorsprong opgebouwd in de markt op het gebied van Azure Stack,” verklaart Louis Jenema van CloudTransformers. “Wij helpen Microsoft Nederland bijvoorbeeld nu al vaak bij het adviseren van enterprise-klanten. Yourhosting is een van de eerste service providers wereldwijd die Azure Stack aanbiedt op een eigen platform. We verwachten veel van Azure Stack zodra de technologie uit de bèta komt.”