Nieuws

Webfleet Solutions presenteert de toekomst van mobiliteit op MWC20

05 feb 2020 - Categorie: UITGELICHT

Op MWC20, de grootste vakbeurs voor mobiele technologie, laat Webfleet Solutions bezoekers zien wat er gepland staat op het gebied van elektrische voertuigen, connected mobility, bandenspanningscontrole en meer.


 

Op de stand van de telematica-aanbieder beleven bezoekers via augmented reality een unieke ontdekkingstocht door het DNA van een connected car. Hier komt het digitale ecosysteem achter de technologie tot leven. Webfleet Solutions biedt in samenwerking met MWC20 ook een tour die inzicht geeft in de connected car-projecten van zowel Webfleet Solutions als andere bedrijven. Deze tour van een connected voertuig is de enige op dit evenement en wordt begeleid door industrie-experts die belangrijke innovaties in hun vakgebied zullen toelichten.

‘Als onderdeel van Bridgestone bouwen we niet alleen aan de toekomst van telematica en wagenparkbeheer,’ zegt Taco van der Leij, Vice President Europe van Webfleet Solutions. ‘We bouwen aan de toekomst van mobiliteit. Bridgestone heeft de ambitie om ’s werelds meest vertrouwde partner in mobiliteitsoplossingen te worden.’

‘MWC is voor ons de perfecte plek om deze toekomst te bespreken en de wereld te laten zien hoe onze oplossingen hieraan bijdragen – altijd met duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid als sleutelwaarden. We kunnen niet wachten om bezoekers te ontmoeten, onze visie te delen en hun visie te horen.’

Bezoekers van MWC 2020 kunnen zich inschrijven voor Webfleet Solutions’ DNA van een Connected Car’ Tour of voor een één-op-één-gesprek met een van de aanwezige mobiliteitsexperts op www.webfleet.com/mwc20.

 

Mededeling van Webfleet Solutions omtrent afgelasting MWC 2020

 

Op 12 februari kondigde GSMA aan dat ze MWC20 dit jaar afgelasten. Hoewel we teleurgesteld zijn, respecteren we dit besluit. Er zullen gelukkig nog genoeg andere momenten zijn waarop we onze visie op de toekomst van mobiliteit met u kunnen delen. We kijken ernaar uit om u in de komende maanden te laten zien wat we in de planning hebben op het gebied van elektrische voertuigen, connected cars, bandenspanningscontrole en meer. Volg ons op social media om updates te krijgen over toekomstige activiteiten en evenementen.

Twitter: https://twitter.com/WebfleetNews

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/company/webfleet-solutions

 

https://www.mwcbarcelona.com/attend/safety-security/gsma-statement-on-mwc-2020/