Nieuws

Trend Micro beloont Nederlandse partners met Partner Awards

08 jun 2018 - Categorie: Awards, Partnerprogramma

Trend Micro, wereldwijd leider op het gebied van cybersecurity-oplossingen, heeft tijdens de Trend Micro Partner Day, die op 7 juni plaatsvond in Naarden, enkele Nederlandse partners onderscheiden met een Partner Award.


De uitreiking van de Trend Micro Partner Awards vormde de feestelijke afsluiting van de Trend Micro Partner Day waarin partners door diverse specialisten van Trend Micro en door partner AWS werden bijgepraat over de visie en strategie van het bedrijf. Daarnaast kwamen diverse security-gerelateerde onderwerpen aan bod, waaronder Local Threat Intelligence, Threat Research, beveiliging in de cloud en werden best practices behandeld.

 

De volgende Nederlandse partners hebben een Trend Micro Partner Award ontvangen:

  • Most Committed Partner of the Year: Amitron
  • Growth Partner of the Year: ditp
  • Outstanding Project of the Year: Martijn Mink van ditp met het project bij EndelmolShine.
  • Special Appreciation Award: Richard van Kesteren van Westcon Security

René van Loenen, Channel Manager Benelux van Trend Micro “We zijn zeer blij met de partners waar we mee samenwerken in Nederland. Samen zijn we bezig met mooie projecten en helpen we onze gezamenlijke klanten bij hun digitale transformatie. De partners en individuen die we tijdens de Trend Micro Partner Day hebben verrast met een Partner Award hebben op specifieke vlakken geweldige resultaten geboekt en daar zijn we zeer blij mee en trots op. We kijken terug op een zeer geslaagd event en zien uit naar nieuwe samenwerkingen met bestaande en nieuwe partners, met wie we blijven innoveren en onze gezamenlijke oplossingen en inspanningen naar een hoger niveau brengen.”