Nieuws

Tanium Partner Advantage nu live voor partners in de Benelux

18 jun 2020 - Categorie: Partnerprogramma

Tanium, leverancier van unified endpoint management en beveiliging ontwikkeld voor veeleisende IT-omgevingen, maakt bekend dat zijn eerder aangekondigde Tanium Partner Advantage Program nu effectief is, ook voor Tanium-partners in de Benelux


Het Tanium-ecosysteem van partners ondersteunt enterprises en overheidsinstanties bij het oplossen van de meest ingewikkelde security-, compliance-, en IT operations-uitdagingen. Met behulp van het Tanium-platform transformeren klanten hun endpoint management- en security-operations naar ongekende snelheid en schaal.

 

Bij het ontwerpen van Tanium Partner Advantage is een partner-first mindset aangenomen die zich uitstrekt tot gezamenlijke planning en marktuitvoering, en in-field bedrijfsontwikkeling en technische betrokkenheid. 

 

Tanium Partner Advantage omvat:

  • Partner focus: In tegenstelling tot veel andere fee-based partnerprogramma’s met rigide tiers en arbitraire trainingseisen, is Tanium Partner Advantage simpel, flexibel en gefocust op het inschakelen, ondersteunen en belonen van partners. 
  • Easy engagement: Tanium wil partners dezelfde training aanbieden als interne teams. Door hen te voorzien van middelen die zij nodig hebben kunnen partners kansen nog beter registreren en volgen. Ook is er een gepersonaliseerde portal experience ontwikkeld op basis van rol- of gebruikerstype, een specifieke regio of marktfocus. 
  • Voorspelbaarheid en winstgevendheid: Tanium Partner Advantage is ontworpen met een standaard discount beleid. De prijzen en incentives van het programma zijn transparant waardoor klanten deals gemakkelijk kunnen beschermen en stimuleren. Daarnaast wordt een rewards-based beleid aangeboden voor partnerprogressie zonder belemmering rond bijvoorbeeld training. 

Een investering in succes

“We zijn verheugd de beschikbaarheid van ons partnerprogramma Tanium Partner Advantage aan te kondigen”, vertelt Wytze Rijkmans, Regional Vice President Benelux van Tanium. “Door ons te focussen op drie belangrijke factoren: partner focus, easy engagement en voorspelbaarheid en winstgevendheid, biedt het programma de mogelijkheid om partners meer en zinvoller te betrekken, onze klanten te ondersteunen en onze groei te stimuleren.”

 

De lancering van het Tanium Partner Advantage Program volgt op een aantal belangrijke aankondigingen van partnerships met onder andere NTT, Cloudflare, Okta en vArmour. Samen met partners helpt Tanium endpoint beheer en security van klanten te transformeren met de snelheid en schaal van het Tanium-platform. 

 

Tanium Partner Advantage is officieel beschikbaar vanaf 1 juni 2020. Klik hier om meer te weten te komen.