Nieuws

T-Systems verhuist naar Utrecht

24 jan 2019 - Categorie: IT / ICT

IT-dienstverlener opent Innovation Experience Center


T-Systems opent een nieuw hoofdkantoor in Utrecht waar vanaf vandaag ook de deuren open gaan van het Innovation Experience Center. Dit gloednieuwe inspiratie- en innovatiecentrum laat bezoekers op een laagdrempelige manier kennismaken met slimme digitale toepassingen. Daarnaast biedt het ruimte aan klanten en partners van T-Systems om te werken aan digitale innovaties.

 

Met meer dan twintig verschillende showcases laat de ICT-dienstverlener onder andere zien hoe organisaties met slimme digitale toepassingen nu en in de toekomst het leven van hun klanten kunnen verrijken. Zo krijgen bezoekers een slimme boiler of koffieautomaat te zien, de laatste Internet-of-Things toepassingen voor gebouwen, slimme track-and-trace oplossingen voor logistieke omgevingen of een nieuwe manier van slim parkeren. Machine learning, kunstmatige intelligentie en virtual reality zijn onderdeel van deze nieuwste technologische toepassingen. De grote diversiteit aan digitale innovaties biedt bovendien volop inspiratie voor toepassingen binnen eigen specifieke domeinen. Bedrijven en instellingen kunnen in het Innovation Experience Center direct aan de slag samen met T-Systems experts in de vorm van diverse workshops.

 

“Wij zijn enorm blij met onze nieuwe stek. Na 20 jaar in Vianen was het hoog tijd voor een plek die voorbereid is op de toekomst. Hier kunnen we bovendien onze klanten een kijkje geven in het nieuwe digitale leven. Ons gloednieuwe hoofdkantoor past helemaal bij onze manier van werken waarin creativiteit, innovatie, het leveren van toegevoegde waarde en intensieve samenwerking in ecosystemen centraal staan,” vertelt Sake Algra, Managing Director van T-Systems in Nederland.

 

De nieuwe plek voor de ICT-dienstverlener voldoet aan de meest recente standaarden rondom het nieuwe werken. De open kantoorplekken nodigen intensieve samenwerking uit en de vergaderruimten zijn voorzien van de meest geavanceerde technologie. Voor bezoekers is de nieuwe locatie eenvoudig bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Parkeren wordt uiteraard ondersteund met de eigen slim-parkeren-oplossing.