Nieuws

Stupers de distributeur van Panasonic in de Benelux heeft onlangs een PBX-distributie-partnership getekend met Tollring

30 sep 2020 - Categorie: Partnerprogramma

Stupers, een toonaangevende distributeur van Panasonic in de Benelux, is een samenwerkingsverband aangegaan met Tollring, een marktleider op het gebied van call analytics en call recording services.


Maikel Broeks, Director at Stupers & Erica Bleij, Regional Manager at Tollring

 

De nieuwe samenwerking speelt in op de toenemende vraag naar oplossingen voor gespreksanalyse en gespreksopnames, mede door de toename van het aantal medewerkers dat op afstand werkt in de Benelux. Resellers die Panasonic on-premise PBX-systemen aanbieden, kunnen via Stupers nu meer waarde toevoegen aan hun propositie met de krachtige iCall Suite-oplossing van Tollring, die rapporten, dashboards, wallboards en gespreksopnames aanbiedt.

 

Maikel Broeks, directeur van Stupers zegt, "Tollring is een goede aanvulling op ons product portfolio. In combinatie met Panasonic kunnen we klanten een sterkere propositie bieden op het gebied van gespreksopname en -analyse. Op deze manier kunnen eindgebruikers de kwaliteit van gesprekken monitoren en zien waar verbetering nodig is. Omdat we meer dan 40 jaar ervaring hebben als distributeur op het gebied van ICT, CCTV en telecom, is dit een overtuigende aanvulling op ons portfolio. We bieden onze resellers toegevoegde waarde met Tollring en zij kunnen bij ons terecht voor technische ondersteuning.”

 

Erica Bleij, Regional Account Manager van Tollring in Europa, voegt hieraan toe: "De vraag naar analytics is nog nooit zo groot geweest. We zien een snelle vraag naar call analytics en call recording in de hele regio. Het wordt aangedreven door bedrijven die gegevens gebruiken om kritische bedrijfsbeslissingen te nemen om de productiviteit te maximaliseren en de klantervaring te controleren. We zijn verheugd om samen te werken met het Stupers team, dat de PBX-gebaseerde resellergemeenschap kan voorzien van uitgebreide diensten en hoogwaardige lokale ondersteuning".