Nieuws

SEMrush lanceert tool voor verkopers op Amazon in Nederland

05 feb 2020 - Categorie: SaaS

SELLERLY helpt bij verbeteren productpagina’s


 

SEMrush, wereld marktleider in online marketingtools, kondigt vandaag een nieuw product aan, genaamd Sellerly. Het is een gespecialiseerde tool voor verkopers op Amazon. Hiermee speelt het in op de komst van Amazon naar Nederland. Sellerly helpt verkopers bij het maken van de best presterende productpagina’s.

 

SEMrush is bij online marketeers een veelgebruikte tool om de online zichtbaarheid van webpagina’s bij zoekmachines zoals Google en Bing te optimaliseren. Het wordt inmiddels door ruim 5 miljoen mensen gebruikt. In 2018 haalde het bedrijf 40 miljoen dollar op om haar diensten uit te breiden naar Amazon en Baidu. Het resultaat van deze investering is Sellerly.

 

“We hebben ruim zes maanden aan Sellerly gewerkt en ik ben blij dat het nu ook beschikbaar is voor Amazon verkopers in Nederland. En het product is bovendien gratis te gebruiken, proberen is dus volledig zonder risico,” vertelt Eugene Levin, Chief Strategy Officer bij SEMrush.

 

Sellerly stelt gebruikers in staat om een split test te maken van verschillende productpagina’s om te zien welk type de meeste views en conversie genereert. Split testing is voor Amazon verkopers een eenvoudige manier om keuzes te maken op basis van aantoonbare bewijzen. 

 

Eugene Levin: “Je kunt altijd afgaan op je intuïtie bij het nemen van zakelijk beslissingen. In het huidige digitale tijdperk is het slimmer op je keuzes te baseren op data. Sellerly is een uitstekend marketinghulpmiddel voor verkopers op Amazon en we denken hiermee de verkoopstrategie van verkopers aanzienlijk te verbeteren. Split testen met Sellerly is hierbij slechts de eerste stap in dit proces. We hebben inmiddels een groep intensieve gebruikers verzameld die ons continu feedback leveren. Samen met meer dan 10 jaar SEO software ervaring hebben we iets functioneels ontwikkeld voor verkopers op Amazon. We blijven Sellerly optimaliseren en verbeteren, mede op basis van feedback van gebruikers.”

 

Ga voor meer informatie over Sellerly naar sellerly.com