Nieuws

Samen maken we het verschil!

11 feb 2020 - Categorie: IT / ICT

Vanaf 1 januari 2020 zijn Cloud ÉÉN en MKB Office samen één bedrijf


 

Door deze bundeling van krachten is een allround zakelijke dienstverlener ontstaan die zijn gelijke niet kent in Nederland! Goed voor een jaaromzet van € 12,5 miljoen per jaar aan telefonie en werkplekautomatisering bij 4500 klanten en € 2,5 miljoen omzet aan kantoorartikelen.

Zowel bij Cloud ÉÉN als MKB Office ligt de focus op het leveren en beheren van KPN ÉÉN Hosted Telefonie en Clouddiensten. Door de fusie is de combinatie Cloud ÉÉN en MKB Office nu één van de grootste Excellence Business Partners van KPN.

Completer aanbod, hogere kwaliteit en meer service!


We hebben maar één doel voor ogen: Een zorgeloze oplossing voor totaalcommunicatie voor al onze klanten’, zegt Cloud ÉÉN directeur Jasper van Voorst. ‘We beschikken over hooggekwalificeerd en betrokken personeel, die dankzij de fusie de klant nóg beter en breder kan voorzien van alles wat hij nodig heeft rondom de werkplek en dat met één aanspreekpunt.’

‘Zo kunnen we nu de klant met onze webshop voorzien van meer dan 25.000 kantoorartikelen. Met andere woorden, naast het leveren en servicen van een moderne werkplek leveren wij nu ook de printer, papier en cartridges mee voor een complete oplossing! Een one stop shop experience met een persoonlijk aanspreekpunt, waar naast gemak ook onderscheidende voordelen aan gekoppeld worden. Zo profiteren Cloud ÉÉN compleet klanten van altijd gratis verzending en exclusieve kortingen.’

Cloud ÉÉN zal als handelsnaam gevoerd worden voor de telefonie en werkplekautomatisering. MKB Office blijft de vertrouwde naam voor de productgroep kantoorartikelen.