Nieuws

RoutIT introduceert HIP Reporter powered by Tollring

29 apr 2019 - Categorie: Cloud-diensten, UITGELICHT

de Nederlandse white label cloud-dienstverlener, voegt waarde toe aan partnerproposities door de introductie van HIP Reporter gesprekanalyse-dienst.


De krachtige suite van gesprekanalyse- en rapportagetools van HIP Reporter, ondersteund door de marktleidende softwareontwikkelaar Tollring, is nu beschikbaar voor RoutIT partners.  In de aanloop naar de lancering, waaronder bij de jaarlijkse RoutIT Vision event, is HIP Reporter uitzonderlijk goed ontvangen door de RoutIT partner gemeenschap. 

 

De langverwachte lancering van de HIP Reporter verrijkt RoutIT-partner proposities met 3 niveaus van gespreksrapportage-analyse: een instapdashboard, uitgebreide diepgaande rapportage en live wallboards voor klantgerichte teams. 

 

Paul Velders van RoutIT: "Vanaf het moment dat we onze plannen aankondigden om gesprekanalyse aan te bieden, is er veel belangstelling geweest van onze partners. HIP Reporter overstijgt de verwachtingen, en het product wordt nog steeds verbeterd om verder te voldoen aan de eisen van onze telefonie- en callcenterklanten met betrekking tot gespreksrapportage. We zijn dan ook verheugd om te beginnen met de officiële uitrol van HIP Reporter naar partners binnen ons partnerkanaal.”

 

 

Tony Martino, CEO van Tollring zegt: "RoutIT en Tollring werken nauw samen om een betere zichtbaarheid van de klantervaring te bieden door middel van een gevestigde maar zich ontwikkelende suite van zakelijke productiviteitstools die bewezen hebben waarde en competitieve differentiatie toe te voegen aan zowel het de partners als hun eindklanten. Wij zijn toegewijd aan het leveren van betrouwbare vraaggestuurde producten die zowel de partners als hun klanten ten goede komen.  Onze agressieve roadmap en de verschillende instapniveaus op dit product bieden voortdurende mogelijkheden voor partners, terwijl we onze klanten ervan overtuigen dat hun keuze in bedrijfstools zeer geavanceerd is, voldoet aan hun specifieke zakelijke behoeften en klaar is voor de toekomst".