Nieuws

Rackspace breidt de private cloudmogelijkheden uit op basis van VMware Cloud Foundation

23 aug 2017 - Categorie: Software, Cloud

Levert software-gedefinieerd datacenter met verbeterde levenscyclusbeheermogelijkheden voor Rackspace Private Cloud aangedreven door VMware


Rackspace lanceert Private Cloud powered by VMware, gebouwd op de VMware Cloud Foundation. Hiermee kunnen klanten sneller en makkelijker overstappen van het datacenter naar de cloud. De Rackspace Private Cloud service biedt volledig Software Defined Datacenter Capabilities (SDDC), waaronder compute, opslag en netwerken voor publieke en private cloud.

 

VMware Cloud Foundation versnelt de IT time-to-market door een fabrieksgeïntegreerde cloud infrastructuur stack te bieden die eenvoudig te gebruiken is en een compleet pakket software-gedefinieerde diensten voor compute, opslag, netwerken en security biedt. De Private Cloud service helpt bedrijven om hun VMware-implementaties te maximaliseren door te helpen bij het bouwen, exploiteren en optimaliseren van de fysieke en virtuele infrastructuur van klanten. Hierdoor zijn IT-beheerders vrij van het dagelijkse infrastructuurbeheer, zodat ze zich kunnen richten op hun core business. Rackspace is een van de grootste wereldwijde providers in het VMware Cloud Provider programma en biedt samen met VMware al meer dan 10 jaar waardevolle oplossingen voor hun gezamenlijke klanten.

 

Met de VMware Cloud Foundation als basis biedt Rackspace klanten verbeterde mogelijkheden en beheervoordelen, zoals:

 

  • Gestandaardiseerde architectuur: Rackspace Private Cloud powered by VMware is gebouwd op VMware Validated Designs, die gebaseerd zijn op de beste gebruikservaring. Hierdoor zijn de implementaties voorspelbaarder en de risico’s lager.
  • Continu updates en levenscyclusbeheer: Doorlopende updates bieden de meest actuele VMware capabilities via het levenscyclusbeheer van VMware componenten en verbetert zo de beveiliging van de gebruikers.
  • Gebruik van bestaande VMware-investeringen: Gebruikers profiteren van de controle, flexibiliteit en keuze die nodig is om VMware net zo gemakkelijk in te zetten als in hun eigen datacenter. IT-afdelingen kunnen migreren of uitbreiden naar de VMware cloud met consistente tools en vaardigheden. Consistente infrastructuurarchitectuur kan over meerdere locaties worden gebruikt zonder dat er extra aanpassingen nodig zijn. De wederzijdse klanten handhaven hiermee de waarde van bestaande investeringen in training, VMware-technologie en huidige tools door de invoering van software-gedefinieerde infrastructuur te versnellen.
  • Elimineer fysieke en virtuele infrastructuuractiviteiten: Rackspace levert een gehost model dat veel van de inkoop- en integratieproblemen die IT-organisaties in hun eigen datacenters hebben elimineert. Wederzijdse klanten profiteren ook van de mogelijkheid om hun oplossing snel op te schalen zonder dat er voorafgaand aanzienlijke investeringen nodig zijn in datacenters en hardware.
  • Beheerd door Rackspace, aangestuurd door VMware: Met Rackspace Private Cloud powered by VMware, hebben klanten 24x7x365 Fanatical Support. Dit biedt toegang tot meer dan 150 VMware Certified Professionals (VCPs) die helpen met migreren, aanpassen, beveiligen en bedienen van Rackspace-hosted clouds aangedreven door VMware technologieën.

 

"Vandaag de dag is het snel leveren van hardware geen extra waarde voor de klant. Deze snelheid wordt verwacht," aldus Peter FitzGibbon, vice-president en algemeen directeur VMware bij Rackspace. "De uitbreiding in ons VMware Private Cloud-leveringsmodel via VMware Cloud Foundation biedt onze huidige en nieuwe Rackspace Private Cloud klanten toegang tot de meest gestroomlijnde en innovatieve VMware SDDC-mogelijkheden en levenscyclusbeheer. We zijn enthousiast om de VMware Cloud Foundation in te zetten en kijken uit naar voortdurende innovatie op het platform."

 

"Al meer dan een decennium hebben we gezamenlijk succes in het helpen van klanten door het te helpen voldoen aan hun zakelijke eisen. Daarom nemen wij gezamenlijk met Rackspace nog een stap om onze wederzijdse klanten te helpen door de weg naar de hybride cloud te verkorten," aldus Geoffrey Waters, vice-president van Global Cloud Sales bij VMware. "VMware Cloud Foundation is het meest geavanceerde cloud-infrastructuurplatform dat de voordelen van de hybride cloud ontgrendelt door een gemeenschappelijk, eenvoudig operationeel model voor private en public clouds. Samen met Rackspace en hun gerenommeerde Fanatic Support, bieden wij onze wederzijdse klanten een grote waarde in hun digitale transformatie."

 

Rackspace Private Cloud, aangedreven door VMware, gebouwd op VMware Cloud Foundation is gebouwd, is verkrijgbaar in alle regio's. Voor meer informatie: http://www.rackspace.com/vmware/private-cloud.