Nieuws

Pocos breidt Partner Portal uit met real-time bestelsysteem Xelion hosted telefonie

05 sep 2018 - Categorie: Vastnet / IP-Telefonie

Vanaf vandaag zijn Xelion hosted telefooncentrales volledig geautomatiseerd te bestellen via de Pocos Partner Portal.


 

De centrale wordt real-time ingericht met SIP-trunk en telefoonnummers en het aantal gebruikers kan op ieder gewenst moment opgeschaald en afgeschaald worden.

 

“Pocos heeft al geruime tijd een van de meest stabiele Xelion platformen,” zegt Arthur van den Ende, commercieel directeur van Xelion. “Het platform is de afgelopen jaren fors gegroeid en ook nu toont Pocos weer haar innovatieve kant door meteen in te springen op de ontwikkelingen binnen Xelion.“

Simon Poels, directeur van Pocos vult aan: “Pocos werkt uitsluitend via een partnerkanaal, zodoende hebben wij continu focus op gebruiksgemak, flexibiliteit en efficiency voor onze partners. Dankzij de API van Xelion zijn we nu in staat om onze Partner Portal verder te optimaliseren.”

 

De Pocos Partner Portal is volledig in huis ontwikkeld en uniek in haar soort. Abonnementen en diensten kunnen 24x7 besteld en beheerd worden. Er is een real-time bestelsysteem voor o.a. KPN DSL en glasvezel, SIP-trunks, nummerporteringen, mobiele en vaste telefoniediensten en nu dus ook Xelion hosted telefonie.