Nieuws

Pink Elephant uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar 2017

23 mrt 2018 - Categorie: AWARD

Pink Elephant is uitgeroepen tot Partner van het Jaar tijdens het jaarlijkse Partner Award-event van Exact, leverancier van ERP software.


De IT-dienstverlener heeft volgens het juryrapport een focus op kwaliteit en een zeer betrokken team met directie, sales, consultants en support. Dit heeft geleid tot een sterke groei in omzet in 2017. De uitreiking van de award vond dit jaar voor de dertigste keer plaats tijdens een feestelijke avond in het Bussumse Spant!

“Wij zijn ongelofelijk blij en trots dat we deze award gekregen hebben. Het aanbrengen van focus in onze markt, de professionele dienstverlening en de inzet van onze eigen bouwstenen hebben tot een fantastisch resultaat geleid,” legt Dirk Bok, Directeur Pink Elephant Business Solutions uit. “Het is een geweldige beloning voor de inzet van onze medewerkers, het vertrouwen dat onze klanten ons geven en de goede samenwerking met Exact. In 2018 gaan we de toekomst verder vormgeven onder de vlag van Axians.”

Groei, new business en klantloyaliteit zijn elementen waar Exact veel waarde aan hecht bij de Partner van het Jaar. “De kennis die Pink Elephant heeft van Exact, onze software en de door henzelf ontwikkelde oplossingen, geeft ze een unieke positie in Nederland”, aldus Paul Ramakers, COO bij Exact. “Daarnaast heeft de new business focus van Pink Elephant geleid tot fantastische resultaten. Dat maakt deze partner een terechte winnaar.”

De Partner van het Jaar Award wordt al sinds 1988 uitgereikt. Ramakers: “Ik ben er trots op dat we al dertig jaar onze partners op deze wijze in het zonnetje zetten. Alles rondom software en dienstverlening is veranderd, maar de samenwerking met onze partners blijft onveranderd succesvol.”

Een overzicht van de overige winnaars:

  • Customer Loyalty Award - AB Software & Consultancy
  • New Business Award – Advisie Business Solutions
  • Project of the Year Award – Axians
  • Marketing Project Award – AB Software & Consultancy

Volgens Ramakers is het partnernetwerk voor Exact van groot belang. “Iedere Exact-partner is uniek en heeft zijn eigen onderscheidend vermogen. Door ons partnernetwerk kunnen we klanten nog beter van dienst zijn op het gebied van branche-specifieke oplossingen of regionale dienstverlening.”

Exact feliciteert alle winnaars en bedankt uiteraard ook alle overige partners die in 2017 hebben bijgedragen aan een succesvol jaar.