Nieuws

Nieuwe StyleView® Pole Cart van Ergotron brengt apparatuur naar elke gewenste bestemming

15 sep 2020 - Categorie: IT / ICT

Compacte en veelzijdige mobiele trolley biedt ondersteuning voor toepassingen in de telezorg en leren op afstand


Ergotron, wereldwijd aanbieder van oplossingen die voor verbetering zorgen in de manier waarop mensen werken, leren en voor anderen zorgen, maakt vandaag de beschikbaarheid bekend van de StyleView® Pole Cart. Deze betaalbare en compacte mobiele trolley is ontwikkeld voor het transporteren van apparatuur, zoals tablets en verbruiksgoederen, naar elke locatie waar die maar nodig zijn. De trolley is geschikt voor omgevingen in de gezondheidszorg, het onderwijs, de industriële sector en andere branches. De optionele hot swappable LifeKinnex™-batterij waarborgt dat de trolley ook van stroom wordt voorzien als er geen stopcontact in de buurt is.

 

De modulaire architectuur van de trolley biedt eenvoudige aanpassingsmogelijkheden. Een ingebouwde T-gleuf en een VESA-montageplaat bieden ruimte voor een divers scala aan apparaten. Een praktische handgreep zorgt voor optimale ergonomie en trefzeker manoeuvreren. De 3 inch (7,62 cm) brede zwenkwielen zijn geschikt voor zware omgevingen en zorgen ervoor dat de trolley eenvoudig tussen ruimtes en verdiepingen en over de meest uiteenlopende oppervlakken kan worden verplaatst.

 

“Een van de vele toepassingen van de StyleView Pole Cart voor ziekenhuizen is het herstellen van het menselijke contact voor patiënten in quarantaine”, zegt Wilfred Noordam, Country Sales Manager Benelux bij Ergotron. Hij vertelt: “Deze oplossing is voorzien van een tablet-arm en kan naast het bed van een patiënt worden opgesteld, zodat die op eenvoudige wijze kan communiceren met artsen en verplegers of familieleden.”

 

De StyleView Pole Cart past dankzij zijn simpele, ranke ontwerp in krappe ruimtes in zorgomgevingen. In klaslokalen kunnen docenten een tablet of ander klein apparaat vastklemmen en de trolley naast het bureau van een scholier of student opstellen, of voor het klaslokaal voor leerlingen die de les op afstand volgen. In industriële omgevingen kan de StyleView Pole Cart moeiteloos worden verplaatst over een drukke fabrieksvloer.

 

Het is ook mogelijk om een camera voor thermische beeldverwerking aan de trolley te bevestigen om de lichaamstemperatuur van mensen te controleren in kantooromgevingen of openbare ruimtes om bij te dragen aan veilige, gezonde teams en gemeenschappen.

 

De StyleView Pole Cart is per direct verkrijgbaar via resellers in alle delen van de wereld. Meer informatie is beschikbaar op ergotron.com.