Nieuws

Microsoft erkent Arrow Electronics met award voor topleverancier van het jaar 2019

23 jul 2019 - Categorie: AWARD

Arrow Electronics, Inc. (NYSE:ARW) heeft de 2019 Indirect Provider of the Year Award van Microsoft (Nasdaq:MSFT) in ontvangst mogen nemen


 

Sean Kerins, global president van Arrow’s enterprise computing solutions business

 

De wereldwijde technologieleverancier blonk uit in innovatie en de implementatie van op Microsoft-technologie gebaseerde oplossingen voor klanten.

 

Er waren meer dan 2.900 nominaties uit 115 landen. De finalisten en winnaars zijn geselecteerd op basis van hun klantfocus en -toewijding, de marktimpact van hun oplossingen en het specifieke gebruik van Microsoft-technologieën. De award werd uitgereikt tijdens Microsoft Inspire in Las Vegas.

 

Arrow kreeg de prijs voor het succesvol ondersteunen van Microsoft Cloud Solution Providers bij het versnellen van hun omzetgroei en het versnellen van de time-to-market van hun oplossingen. Zo hielp Arrow SCC, leverancier van cloudoplossingen, om de verwachte Microsoft-omzet met 241 procent te overtreffen. Arrow gebruikte zijn ArrowSphere-platform om de MyCloudPortal van SCC schaalbaar te maken en realtime-analyses van de clouduitgaven van hun klanten mogelijk te maken, inclusief gebruikspatronen en meldingen van naderende vervaldata van diensten. Verder werkte Arrow met SCC samen om een op maat gemaakte on-boarding- en go-to-market-strategie te ontwikkelen, en leverde daarnaast gespecialiseerde ondersteuning aan hun sales-, technische- en marketingteams. 

 

“ArrowSphere sluit uitstekend aan op onze behoeften,” zegt Nick Benham, SCC’s senior partnermanager voor Microsoft. “Via MyCloudPortal kunnen we onze klanten een toonaangevende cloudoplossing bieden. SCC-teams besteden nu minder tijd aan de transacties rond Microsoft-clouddiensten en meer tijd aan het ondersteunen van onze eindklanten bij het integreren van cloudtechnologie in hun business om echte impact te realiseren.”  

 

“Het is een eer om de finalisten en winnaars van de Microsoft 2019 Partner of the Year Awards te erkennen,” zegt Gavriella Schuster, corporate vice president One Commercial Partner bij Microsoft Corp. “Arrow is een succesvolle marktleider. Het bouwt intelligente oplossingen, pakt complexe bedrijfsuitdagingen aan en maakt meer mogelijk voor klanten over de hele wereld.”  

 

“We zijn blij en vereerd dat we deze award van Microsoft in ontvangst mogen nemen,” zegt Sean Kerins, global president van Arrow’s enterprise computing solutions business. “Het is een bevestiging van de goede samenwerking die onze teams binnen zowel Microsoft als onze solution provider community hebben opgebouwd.”