Nieuws

Marktleider in mobiele sanitaire systemen Thetford kiest voor IFS applications in de cloud om snelle groei te ondersteunen

22 jan 2018 - Categorie: IT / ICT

Wereldwijde marktleider selecteert IFS Applications in de Cloud om snelle groei te ondersteunen


 

IFS, wereldwijde leverancier van enterprise-software, maakt bekend dat de marktleider in mobiele sanitaire systemen Thetford kiest voor IFS Applications™ als de kernoplossing voor zijn Europese productievestigingen in Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk, en in de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor van Thetford is gevestigd in Etten-Leur. De IFS-oplossing bestaat uit productie, finance, HR en supply chain management, waarmee de geplande groei van Thetford in Europa, de Verenigde Staten, Australië en China wordt ondersteund.

 

Het project startte met de zoektocht naar een vervanger voor het bestaande ERP-systeem dat niet langer inspeelde op de behoeften van het bedrijf. “Na een grondig selectieproces kozen we voor IFS Applications, omdat we ervan overtuigd zijn dat deze oplossing de beste combinatie van flexibiliteit en functionaliteit biedt. Doordat Thetford een snelgroeiend en innovatief ontwikkel- en productiebedrijf is, is het essentieel dat we samenwerken met een softwareleverancier die zich snel aan onze business kan aanpassen”, zegt Peter Struijs, CFO van Thetford. “Ook belangrijk was de match voor wat betreft bedrijfscultuur tussen de twee bedrijven. Wij zijn een nuchter bedrijf en IFS deelt dezelfde waarden.”

 

Marco Verdonschot, Managing Director van IFS Benelux: “De keus voor IFS door een innovatief en snel bewegend bedrijf als Thetford onderstreept de flexibiliteit van IFS Applications. Met IFS Applications in de cloud beschikt Thetford over een oplossing die kan meeschalen en inspeelt op de eisen van dit snel veranderende bedrijf. Wij zijn enthousiast dat Thetford toetreedt tot een grote groep producerende klanten en dat het bedrijf de expertise van IFS in deze sector zal ervaren.”