Nieuws

KPN Security is One Identity's EMEA Partner of the Year 2020

13 jul 2020 - Categorie: AWARD, UITGELICHT

Securitybedrijf ontvangt in totaal drie awards


 

v.l.n.r.: Mathijs Valk (VP Identity Operations KPN Security), Mark Uppelschoten (Channel Sales Manager Benelux One Identity) en Henk Bijsterbosch (Director Sales & Marketing KPN Security)

 

One Identity heeft KPN Security benoemd tot EMEA Partner of the Year. Daarnaast ontving KPN Security nog de awards voor Regional Partner of the Year en EMEA Best Solution Sale. Het securitybedrijf verdiende deze laatste prijs met een groot project bij NS.

De awards zijn de bekroning van de strategische samenwerking tussen de twee bedrijven. KPN Security integreert de technologie van One Identity, leider in oplossingen voor identity & access management (IAM), in zijn Managed IAM-dienstverlening voor middelgrote tot grote organisaties.

 

Voordelen van Managed IAM

Met IAM regelen organisaties welke personen toegang hebben tot welke systemen, applicaties en data. Effectieve IAM is tegenwoordig veel meer dan alleen de aanschaf van een IT-tool. Het combineert diverse aspecten zoals veiligheid, procesoptimalisatie en het voldoen aan wet- en regelgeving. Veel organisaties ervaren het beheer dan ook als complex.

 

KPN Security, de grootste managed security service provider (MSSP) van Nederland, ontzorgt organisaties op dit gebied. Met zijn Managed IAM-dienstverlening neemt KPN Security het IAM-beheer volledig uit handen. Klanten verkrijgen dus wel inzicht in en controle over al hun digitale identiteiten, maar hebben verder geen omkijken naar het beheer.

Focus op managed security services

Met de EMEA Partner of the Year-award uit One Identity zijn waardering voor een succesvol jaar van het partnership en de sterke focus van KPN Security op managed security services.

 "We zijn bijzonder trots op deze drie awards", zegt Mathijs Valk, VP Identity Operations bij KPN Security. "Dat wij drie prijzen mogen ontvangen, na pas twee jaar partnership, zien wij als een erkenning van onze strategie om organisaties verder te ontlasten op het gebied van toegangsbeheer. We kijken ernaar uit om onze Managed IAM-business samen met One Identity verder te laten groeien."