Nieuws

KnowBe4 kondigt samenwerking aan met KPN Security

17 mrt 2020 - Categorie: Partnerprogramma

Belangrijke stap in het uitbreiden van ‘New-school Security Awareness Training’ in Nederland


KnowBe4 breidt zijn wereldwijde partnernetwerk uit door een strategische samenwerking met KPN Security. Dit maakt de leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing vandaag bekend. KnowBe4 wordt daarmee onderdeel van het KPN Security-consultancy portfolio, dat risico’s in kaart brengt voor bedrijven. KPN Security vergroot hiermee de digitale weerbaarheid van zijn klanten en ontwikkelt een solide securitybeleid: niet reactief, maar risicogebaseerd.

 

Het KnowBe4-partnerprogramma ondersteunt een wereldwijd netwerk van resellers, VAR’s, MSP’s en MSSP’s. KnowBe4 helpt hen met pre- en post-sales en technische ondersteuning.

 

Jeffrey de Graaf, Managing Director EMEA van KnowBe4: “Op social engineering gebaseerde aanvallen vormen een steeds groter probleem voor Nederlandse organisaties en consumenten. KPN Security is een vooraanstaande Nederlandse speler op het gebied van cybersecurity met een grote reikwijdte in de markt. Met deze samenwerking krijgen de klanten van KPN Security toegang tot de mogelijkheden van security awareness-training bij het vergroten van hun weerbaarheid tegen op social engineering gebaseerde technieken zoals phishing.”

 

Marcel van Oirschot, Executive VP KPN Security: “Voor cybercriminelen is een phishingaanval een effectief middel om een organisatie binnen te dringen. Het herkennen van zo’n aanval is dus van groot belang. Hierbij is het belangrijk dat de medewerkers een continue leercurve doorlopen, zodat zij zich altijd bewust zijn van de actuele risico’s die specifiek van toepassing zijn op hun organisatie en de eigen rol binnen die organisatie. Om echt te ontdekken of een organisatie goed beschermd is tegen een phishingaanval, kunnen zij eigenlijk maar één ding doen: zelf een aanval uitvoeren. Om dit op een veilige en gecontroleerde manier te doen, maakt KPN Security gebruik van het platform van KnowBe4. Wij zien dit als een waardevolle aanvulling bij de uitvoering van security awareness-programma’s voor onze klanten.”