Nieuws

IT-bedrijf Avisi en Generation-E slaan handen ineen om ondernemers in duurzame energie te helpen

23 mrt 2020 - Categorie: IT / ICT

Het Arnhemse IT bedrijf Avisi gaat een samenwerking aan met incubatorprogramma Generation-E.


 

IT-bedrijf Avisi en Generation-E slaan handen ineen om ondernemers in duurzame energie te helpen.

 

Avisi is gespecialiseerd in het ontwikkelen van slimme softwareplatformen voor organisaties waarvan IT geen core-business is, maar wel strategisch van belang. Generation-E helpt ondernemers in de duurzame energie met starten en groeien. Door de samenwerking met Generation-E kan Avisi de aangesloten organisaties in de duurzame energiesector helpen innoveren door maatwerk software te ontwikkelen en zo een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld.

 

Ontwikkeling, implementatie en beheer van software

Avisi heeft ruime ervaring in de energiesector. Het bedrijf houdt zich onder meer bezig met het efficiënter inzetten en de automatisering van laadpalen. Jan Bakker, directeur en mede-oprichter van Avisi licht de samenwerking met Generation-E toe: “Generation-E staat voor de nieuwe generatie van veelbelovende energie scale-ups. Het zijn bedrijven die iets op gang brengen. Met mensen die geloven in hun idee, in zichzelf en in een wereld die vrij is van fossiele brandstoffen. Onze missie om waarde toe te voegen aan organisaties en maatschappij past daar uitstekend bij. Daarbij ligt onze focus op innovatie door middel van software.”

 

De uitdagingen van scale-ups 

Scale-ups hebben verschillende uitdagingen om de gewenste groei te realiseren. Een daarvan is het professioneel automatiseren van (primaire) processen. Siegfried Doetjes, voorzitter bij Generation-E vertelt over de samenwerking met Avisi: “Als stichting Generation-E zijn we blij met het toetreden van Avisi als nieuwe kennispartner omdat deze softwareontwikkelaar al twintig jaar bijdraagt aan het succes en de groei van hun klanten. Ook verwachten we samen een waardevolle impact op de maatschappij te kunnen maken.”