Nieuws

ilionx en TTS gaan samenwerking aan

12 okt 2017 - Categorie: IT / ICT

Regelapp Nettie en Care2App suite worden gekoppeld


 IT-dienstverlener ilionx en TTS (Technology To Serve), specialist in zorgdeclaratie en -registratie, gaan een samenwerking aan. De twee bedrijven gaan een koppeling aanbrengen tussen softwareoplossingen die zijn gericht op zorgcliënten: Nettie en de Care2App Suite.

 

Nettie helpt zorginstanties om vrijwilligers die betrokken zijn bij hun cliënten eenvoudig te bereiken. De app biedt een activiteitenoverzicht van zorgcliënten, waardoor bijvoorbeeld mantelzorgers eenvoudig kunnen zien of ze kunnen helpen of begeleiden bij bepaalde activiteiten, zoals boodschappen doen. Dankzij de samenwerking wordt Nettie nu gekoppeld aan de Care2App Suite, de declaratie- en registratiesoftware van TTS. Dankzij deze koppeling kunnen zorgdienstverleners, zorgcliënten en mantelzorgers beter en eenvoudiger met elkaar samenwerken en communiceren. In deze samenwerking is zorg-app Nettie het centrale punt in de dialoog tussen deze drie partijen, zowel rondom declaraties als mantelzorgactiviteiten en zorgconsumptie.

 

ilionx is exclusief partner van TTS voor regelapp Nettie, waardoor alle betrokkenen voortaan nog beter kunnen worden bediend en zorgorganisaties worden ontlast, ondersteund en ontzorgd.

 

"De toenemende druk en het uitbreidende takenpakket van zorgverleners kan worden verlicht door het activeren en betrekken van het sociale netwerk van de zorgcliënt", aldus Judith van Nieuwkerk, delivery manager bij ilionx. "De combinatie van de regelapp van ilionx en de zorgadministratie-oplossing van TTS zorgt ervoor dat zorgverleners het sociale netwerk rondom cliënten op een vrijblijvende en eenvoudige manier kunnen activeren en informeren."

 

 

Deze ‘mobile first’ benadering van ilionx en TTS is onderscheidend in de Nederlandse zorgmarkt. Zowel ilionx als TTS zijn dan ook erg enthousiast over het digitale platform dat ontstaat door de samenwerking. Judith van Nieuwkerk: “Met deze samenwerking kunnen we nog meer invulling geven aan de wens van veel zorgorganisaties om de zorg te optimaliseren door middel van het dichterbij elkaar brengen van zorgverleners en cliënten. Dit doen we al met de recentelijk gelanceerde Kook App en nu ook met Nettie.” Ook Laura Tolsma, innovatiemanager bij TTS, is zeer te spreken over de samenwerking: “Nettie is een prachtige aanvulling op ons totaalconcept. Hiermee wordt de cliënt en zijn netwerk écht centraal gezet. De komende periode integreren we Nettie in ons zorgecosysteem, de Care2App Suite.”