Nieuws

Fortinet door Microsoft uitgeroepen tot ‘Commercial Marketplace Partner of the Year’

27 jul 2020 - Categorie: Partnerprogramma

Award geeft blijk van de toewijding van Fortinet aan een eenvoudige en veilige ingebruikname van SaaS-, VM- en containerbeveiligingsoplossingen voor het beveiligen van applicaties


Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat het door Microsoft is bekroond met de ‘Commercial Marketplace Partner of the Year’-award. Fortinet werd geselecteerd uit een wereldwijde groep van partners die klanten aan innovatieve oplossingen op basis van technologie van Microsoft helpen.

 

Organisaties lijden onder een nijpend tekort aan cloud- en beveiligingsexpertise. Steeds meer van hen kiezen er daarom voor om specifieke beveiligingsfunctionaliteit af te nemen in de vorm van een Security-as-a-Service-oplossing of op basis van een ‘pay as you go’-model. Om in deze behoefte te voorzien biedt Fortinet via de Azure Marketplace een breed scala aan beveiligingsoplossingen aan die kant-en-klare integratie met Azure bieden. Voorbeelden zijn onder meer de bekroonde next-generation firewall FortiGate en FortiWeb Cloud as a Service.

 

“Deze award geeft blijk van de groeiende populariteit en het succes van de oplossingen die Fortinet aanbiedt via de Azure Marketplace, en we merken dat de vraag van klanten alleen maar toeneemt”, zegt John Maddison, executive vice presidents Products en CMO at bij Fortinet. “We zien ernaar uit om samen met Microsoft te waarborgen dat klanten de cloud met vertrouwen kunnen gebruiken door hen de mogelijkheid te bieden om snel en eenvoudig geavanceerde beveiligingsdiensten in gebruik te nemen.”

 

De Commercial Marketplace Partner of the Year-award van Microsoft vertegenwoordigt een blijk van erkenning voor de uitmuntendheid die Fortinet aan de dag legt bij het inspelen op de marktbehoefte. Deze award wordt toegekend aan partners van Microsoft die het afgelopen jaar uitzonderlijke oplossingen op basis van de technologie van Microsoft hebben afgeleverd. Er worden jaarlijks awards uitgereikt in zeven categorieën. De winnaars worden gekozen uit ruim 3.300 nominaties uit meer dan 100 landen.

 

“Het is een eer om de winnaars van de Microsoft Partner of the Year-awards voor 2020 te bekronen”, zegt Gavriella Schuster, corporate vice president One Commercial Partner bij Microsoft. “Zij gaan verder waar andere bedrijven ophouden door oplossingen af te leveren voor de complexe uitdagingen waarmee bedrijven in alle delen van de wereld worden geconfronteerd. Dit gaat om alles van communicatie en virtuele samenwerking tot het helpen van klanten om hun volledige potentieel te realiseren met de cloud-diensten van Azure. Ik ben er trots op om alle finalisten en winnaars te mogen eren en feliciteren.”

 

 

Aanvullende informatie

  • Kom meer te weten over de Dynamic Cloud Security-oplossingen van Fortinet.
  • Bezoek de Azure Marketplace voor een compleet overzicht van producten van Fortinet voor Azure.