Nieuws

Digital Transformers Awards 2018 maakt sprekers uit topsegment bekend

17 sep 2018 - Categorie: Events

Op de Digital Transformers Awards uitreiking 2018 spreken Pieter Elbers, president-directeur van KLM en Peter Frans Pauwels, mede-oprichter van TomTom. Ook komt Delft Hyperloop aan het woord. Het evenement vindt plaats op donderdag 11 oktober 2018 in The Loft van de A’DAM Toren.


 

De sprekers van dit jaar zijn change makers pur sang en allen van Hollandse bodem. Zij vertellen over hun ervaringen met het invoeren van digitale veranderingen tijdens de Awards-avond.  

 

KLM

Pieter Elbers, sinds 2014 President-directeur van KLM, vertelt over de digitale transformatie die nog steeds in volle gang is bij de succesvolle luchtvaartmaatschappij. “De buitenwereld blijft radicaal veranderen en KLM moet daarin mee”. De vertaalslag van digitale technologieën naar extra service of slimmere processen is een van de succesfactoren van KLM in het afgelopen decennium, ondanks de hevige concurrentie in de luchtvaartsector. Het uitgangspunt blijft daarbij dat de digitale transformatie KLM ondersteunt om een beter bedrijf te zijn voor klant en werknemer.

 

TomTom

Peter Frans Pauwels is de mede-oprichter van TomTom. De Nederlandse ontwerper en ontwikkelaar van innovatieve navigatieproducten, software en diensten is sinds de oprichting gegroeid van een start-up tot een wereldwijd technologiebedrijf. TomTom ontwerpt en ontwikkelt innovatieve navigatieproducten, software en diensten die honderden miljoenen applicties wereldwijd mogelijk maken. Dit zijn onder meer toonaangevende location-based kaartentechnologieën, ingebouwde navigatieoplossingen voor auto’s, navigatiesystemen en -apps, en de meest geavanceerde telematics fleetmanagement en connected car-diensten.

 Door de R&D-expertise te combineren met organisatie- en technologiepartnerships, blijven we de toekomst vormgeven en zijn we leider op het gebied van autonoom rijden, smart mobility en slimmere steden.Hierover vertelt Pauwels in geuren en kleuren.

 

Delft Hyperloop

Het concept van de hyperloop is dat een capsule op hoge snelheid door een vrijwel vacuüm gezogen buis vliegt. Dit concept is geïntroduceerd door SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Elons Musk, dat ieder jaar de Hyperloop Pod Competition organiseert. Delft Hyperloop won de eerste wedstrijd en werd dit jaar tweede. Delft Hyperloop komt aan het woord over innovatiedrang en hun avonturen.